Followers

Wednesday, March 30, 2011

GEMPAR: ULAMAK PAS BONGKAR ANWAR SIMPAN 18 PELACUR DI SIAM!!!! BETUL KE???

Menarik isu ini untuk kita kenal siapa rakan-rakan anwar yang menyelak kain Anwar sendiri!!!!

by Gelombang Rakyat
SEKS... 1 kegiatan yang diperakui sentiasa menjadi gilaan manusia. Tidak kiralah samada kita ini bergelar apa sekalipun waimah Ulama' sendiripun. Tidak menjadi kesalahan apabila kita minat akan sesk. Namun, seks hanya halal dilakukan melaui pernikahan yang sah antara pasangan. Anwar Ibrahim antara jutaan penggemar Seks di Dunia. Namun, seks Anwar tiada kawalan. Beliau teguh dan bertenaga melakukan kegiatan ini tanpa mengira Agama, Bangsa mahupun jantina. Kegiatan ini jugalah yang menjadi rutin hidup beliau setiap kali berkunjung ke Thailand. Siapa yang kata? Bukan Melayu CinDia. Akan tetapi 2 sahabat karib Anwar, Datuk Nallakaruppan dan Datuk Shazrly Eskay Abdullah, Mereka adalah antara teman sahabat Anwar lebih dari 30 tahun. Persoalannya siapa pula Pemimpin PAS yang turut mengakui perkara ini?

Melayu CinDia telahpun mendedahkan pembongkaran Datuk Nallakaruppan baru2 ini mengenai kegiatan seks Anwar Ibrahim. Ianya bukan sahaja diperakui oleh teman sahabat Anwar Datuk Shazrly Eskay Abdullah malah beliau sempat memberi petunjuk sebab utama Anwar ke Thailand. Datuk Eskay hanya menggambarkan Video Seks tersebut sebagai gambaran sebab utama Anwar ke Thailand. Anwar juga dikatakan kerap ke Spa & Massage Center apabila menginap di Negara Gajah Putih tersebut.

Ada juga beberapa Pemimpin PAS yang dikatakan tahu akan kegiatan seks Anwar sejak sekian lama dan nyaris2 membongkar kepada umum semasa Anwar memegang jawatan di dalam Kerajaan dan UMNO. Ini diceritakan sendiri oleh salah seorang Vateran PAS yang kini menginap di Ulu Kelang, Selangor. Pada ketika itu, beberapa perancangan rapi dan sulit beserta bukti dan dokumen telah mereka simpan bagi membuktikan kegiatan Anwar yang dilihat pada ketika itu seorang Tokoh Agama UMNO. Perancangan ini dikatakan dirahsiakan tanpa pengetahuan Presiden PAS pada ketika itu, iaitu Almarhum Datuk Fadzil Noor.

Namun, pelan sulit mereka tidak berjaya dilaksanakan akibat senario politik berubah apabila Anwar secara mengejut dipecat oleh Kerajaan dan UMNO. Maka mereka dilihat menggunakan kekuatan dan pengaruh Anwar untuk mengukuhkan Parti. Persoalannya, siapa 2 Pemimpin PAS tersebut? Adakah dokumen tersebut masih lagi disimpan? Mungkin pelan ini akan digunapakai pada 1 masa yang sesuai.

Shahboy
Abg Nuar Skillfull...

Sunday, March 27, 2011

Antara Twitter Dan Air Mani!!!!

Abg Nuar kite mungkin sekarang ni tengah pening kepala untuk pikir macam mana nak putar alam lagi geng-geng PKR. Nyata apa saja muslihat yang cuba dibuat kini mungkin akan menjadi trap kepada dirinya sendiri. emm apa sudah jadi Twitter pun dah tak boleh jadi petunjuk untuk mengelak dari dituduh.. mungkin DNA Air Mani yang kita perlukan untuk menjadi bukti memang Abg Nuar ni tak romen aweks Cina tu ok... tapi Sedap ke Aweks Cina tu Brader... =P


ANWAR Ibrahim enggan mengulas persoalan di mana beliau berada antara pukul 9.20 malam sehingga 11.38 malam pada 21 Februari lalu ketika satu video aksi seks yang didakwa melibatkan pemimpin pembangkang dengan seorang pelacur dari China dirakamkan.

Anwar yang ditemui pada majlis jamuan teh di Permatang Pasir, Bukit Mertajam pada Sabtu hanya mengelak ketika ditanya pemberita mengenai kesahihan fakta bahawa beliau bersama keluarga sedang mengemas kini laman sosial Facebook dan Twitter ketika video itu dirakamkan.

Sebaliknya, Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR) itu sekadar mengajukan persoalan lain sebaik ditanya mengenai polemik terbaru itu.

‘‘Saya tidak akan menjawab soalan itu tetapi saya ingin mempersoalkan kenapa mereka yang berada di sebalik (pengedaran) video tersebut tidak ditahan,” katanya.

Muka depan bertajuk ‘Di manakah Anwar Ibrahim?' yang disiarkan Utusan Malaysia hari ini (Sabtu) menimbulkan persoalan di mana Ketua Pembangkang itu antara pukul 9.20 malam sehingga 11.38 malam pada 21 Februari ketika satu video seks tersebut dipercayai dirakamkan.
Sumber daripada Parpukari.

Shahboy
Abg Nuar Skillfull..

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan