Followers

Friday, January 30, 2009

Isu Yang Boleh Menggugat Ancaman Keselamatan - HINDRAF Jangan Main APIIII !!!!!

Pihak yang berkenaan sila ambil tindakan yang keras terhadap mereka ini.. HAPUSKAN HINDRAF... !!!!!!

Macam ni ke perangai orang INDIA.. What a shame !!!!!

( Jangan mencetuskan isu perkauman, ingat sini bukan negara india boleh buat suka-suka hati)


ORANG INDIA YANG KU KENAL TIDAK BERPERANGAI MACAM INI JANGAN KERANA HINDRAF REPUTASI SERTA MARTABAT KAUM INDIA MENJADI TERCALAR DAN ROSAK !!!!!!

SHAHBOY
Exco Hubungan Luar Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

Thursday, January 29, 2009

HINDRAF !!! KUGAN CASE !!! 13 PROTOCOL !!! WHAT IS THE MEANING TO ALL THIS NONSENSE !!!!!!


KEPADA SAUDARA MUSLIM. SEMUA MESTI FAHAM APAKAH YANG SEDANG BERLAKU DALAM DUNIA HARI INI.

Isu-isu yang dimainkan pada hari ini telah membawa kepada wujudnaya ketegangan kepada kaum dan lantaran daripada itu mulalah negara bakal mengalami rusuhan. ITU SEBEBARNYA YANG PAKATAN RAKYAT NAK!!!!!

ISU TERBARU PENJENAYAH DIJADIKAN HERO PULAK SAMPAI ADA ORANG-ORANG KITA YANG MENGAKU PARTI ISLAM BOLEH TURUT SERTA DI DALAM PERARAKAN MEMBAWA MAYAT... EMM APA NAK JADI LA KORANG NI BILA AdA ORANG ISLAM MENINGGAL TAK NAK PULAK IKUT SERTA, SEBAB DEPA KENA TENGOK DULU SI MATI TU SOKONG MANA MASA DIA HIDUP KALAU SOKONG UMNO TAK BOLEH SEBAB NAJIS DAN SYAITAN... ITU LA BANGSA MELAYU YANG BUTA AGAMA DAN BELAGAK NAK JADI TUAN GURU!!!!!
Jangan Anda GADAIKAN MARUAH ISLAM demi KUASA !!!!

ISU TERBARU ADALAH MENGENAI 13 PROTOKOL HINDU YANG NYATA MAHU MEMECAHAKAN ORANG ISLAM... APA SEMUA INI???????

Buku ini telah diterbitkan di pasaran buku London selama 5 hari sebelum ia ditarik balik kerana dikhuatiri akan menyebabkan gangguan dan diskriminasi orang Hindu di dunia Arab.Sumber maklumat ini adalah daripada U.A.E (EMIRIAH ARAB BERSATU).

Name: "Penulis Luar"
Penerbitan Siaran Sharjah disampaikan
oleh Ra'ad dan proram bernama
Buku Berjudul: "Semua Hindu Bangunlah"
Tajuk kecil : "Protkol Ketua Hindu"
Pengarang : Dr. R. Singh
Ini adalah kesemua 13 protokol yang diketengahkan:

1. Orang Hindu mesti mempertimbangkan bahawa Israel adalah sekutu terbaik memandangkan sikapnya yang negatif terhadap orang Islam.
2. Sebarkan perlakuan dosa dan sifat buruk dikalangan orang muslim.
3. Tokong Hindu mestilah didirikan di semua tempat dan mestilah diziarahi setiap hari. Dan berhala "Ram" mestilah ditempatkan di tempat kerja.
4. Mesyuarat mestilah dijadualkan untuk merangka plan menentang Islam.
5. Edarkan dadah dan pelacur dikalangan negara Islam dan komunitinya.
6. Jalinkan hubungan seksual dengan wanita Islam dan pastikan anak2 Hindu dilahirkan dikalangan mereka.
7. Jika anda seorang doktor atau ahli farmasi, cuba sebaiknya untuk mencacatkan janin.
8. Jika anda sorang doktor bidan, bisikkan "Ohm" ke telinga anak yang baru lahir (sepertimana azan orang islam)-oleh itu,pastikan yg menyambut kelahiran anak anda seorang bidan yg beragama islam.
9. Cuba rosakkan bekalan makanan dalam kedai orang Islam sekiranya anda bekerja dengan orang Islam.'hati2 makan kat kedai mamak'
10. Jadilah sahabat mereka, dapatkan kepercayaan dan kemudian khianatilah mereka.
11. Jadikan orang lain memusuhi Islam.
12. Jika anda bekerja di rumah mereka, cuba pengaruhi anak2 dan isteri mereka cara mereka berfikir.
13. Pakailah tali hitam di pergelangan tangan anda.

Apakah makna benda ini semua, Adakah ini merupakan perpaduan yang selama ini menjadi asas kepada pembangunan negara..

HINDRAF HANYA MAINAN POLITIK PIHAK PEMBANGAKANG UNTUK MENJATUHKAN NEGARA !!!!!! HINDRAF PERLU DIHENTIKAN DAN SETIAP PERGERAKANNYA PERLU DI MANSUH KAN.. KENAPA MASIH ADA LAGI HINDRAF DI NEGARA INI????

SHAHBOY
Exco Hubungan Luar Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

Wednesday, January 28, 2009

Anwar Ibrahim - HUDUD Hanya Boleh Dilaksanakan Apabila Negara Itu Sudah Mencapai Tahap Pembangunan!!!!!!

Di MALAYSIA hari ini rata-rata kita dengar tentang perkara yang melibatkan agama. bagi shahboy thats one of the good news.. Adakah negara kita ni mula hendak mengkecapi Revolisi Kebangkitan Agama Islam seperti mana yang berlaku di IRAN selepas SHAH IRAN digulingkan oleh AYATULLAH KHOMEINI. Mungkin YA atau pun tidak kesemuanya diletakkan kepada tangan yang mencaturkannya. Kini aura HUDUD menjadi satu aura yang hebat. Kononnya HUDUD wajib dilaksanakan Oleh sesebuah negara yang menganggap Negara itu adalah Negara ISLAM.

Yang peliknya hanya Kota Mekah saja yang melaksanakan HUDUD ni.. Negara-Negara iIsam lain tidak pun melaksanakan hukum ini. Ini bermakna tidak ada negara di Dunia yang bole h diklasifikasikan sebagai negara ISLAM???

INI SEMUA KERJA PAS YANG HANYA MAHU MEMPOLITIKKAN ISLAM!!!!!!

(Hanya Kota Mekah sahaja yang melaksanakan Hukum Hudud secara menyeluruh, tidak ada satu pun negara ISLAM yang melaksanakan Hukum Hudud ini secara Menyeluruh)

ISLAM itu tidak perlu dipolitikkan.. buat apa hendak mempolitikkan ISLAM untuk kepentingan induvidu dan POKET sendiri. Lihat lah di KELANTAN apa dah jadi dekat sana.

(Anwar hanya pandai berkata-kata tetapi kadang kala kata-katanya bakal menjerat dirinya sendiri)

Kenyataan Saudara ANWAR IBRAHIM semasa ceramahnya di Kuala Terengganu

"Menurut IMAM SHAFIE perkara yang pertama yang perlu menjadi asas kepada membentuk hukum HUDUD adalah sesebuah negara itu perlu membangun dan sudah mencapai taraf maju."

Emm tau pun mamat ni tentang agama ingatkan dah lupa maklumlah dah biase la asyik duk membontot je....

Jika kita melaksanakan HUDUD dalam negara yang belum maju lagi maka PEMIMPIN NEGARA akan bertanggung jawab terhadap peSALAH. Itu sebab BARISAN NASIONAL nak buat pembangunan PAS TOLAK BULAT-BULAT.. KENAPA????? Tapi cuba kita Lihat kepada KELANTAN pula Tuan Guru Nik Aziz kata kita tidak perlu pembangunan hanya sekadar boleh hidup sederhana sudah cukup... Akan tetapi kenapa dia nak jugak melaksanakan HUKUM HUDUD sedangkan dia tidak mahu menerima pembangunan.. EMM siapa yang tak mahu melaksanakan hukum HUDUD PAS KE BN.. shahboy rasa pembaca lebih mahir di dalam menilainya...

PAS hanya mahu mempolitikkan Islam semata-mata dulu cakap pasal SYURGA and sekarang ini pulak HUDUD..

Dulu dok kata Undi PAS boleh masuk syurga.. DIA INGAT SYURGA TU BAPAKK DIA PUNYA KA.. Dia tu pun belum tentu masuk SYURGA la SERBAN JE LITIT LEBIH...

Imam Shafie pun tak boleh jamin diri dia masuk syurga tetapi Mushidul AM PAS bole pulak Janji kat Orang yang undi PAS masuk SYURGA... APE KE JADAH NIII!!!!

p/s: mungkin sebab IMAM SHAFIE tak da title TUAN GURU kat depan kot NIK AZIZ ada title, sebab tu yang tak bole jamin orang masuk syurga TUAN GURU LAGI TINGGI BEB PANGKAT DIA... hihihihi

SHAHBOY
Exco Hubungan Luar Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

Tuesday, January 27, 2009

Ketua Pas Cawangan Musai, dan 40 ahli PAS Melaka, masuk UMNO... Mereka Sudah Insaf???

Ketua Pas Cawangan Musai, Bukit Baru, di sini bersama-sama 40 ahli cawangan itu hari ini menyerahkan borang keanggotaan menyertai UMNO. Ismail Tumpang yang mewakili kumpulan itu menyerahkan borang keanggotaan itu kepada Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Melaka, Datuk Seri Mohd. Ali Rustam pada majlis di Kampung Musai di sini.

"Tidak ada perjuangan yang sebenarnya oleh Pas dan saya menyedari kesilapan itu dan kini menyertai UMNO," kata Ismail kepada pemberita.

Beliau yang telah 20 tahun menyertai parti itu kecewa dengan tindak-tanduk parti itu yang kini tidak relevan dari dasar yang diperjuangkan sebelumnya. Mohd. Ali yang juga Ketua Menteri dan Naib Presiden UMNO menganggap kemasukan 41 anggota Pas itu ke dalam UMNO sebagai tindakan positif.

SHAHBOY
Exco Hubungan Luar Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

Monday, January 26, 2009

Memang Sifir Katak Dijadikan Untuk Melompat - Parti KATAK Rakyat (PKR)


Aura katak melompat didalam politik Malaysia pada hari ini memang tidak asing lagi. Dengan kejadian yamg pertama semalam apabila seekor katak Gergasi di Perak dengan tiba-tiba melompat jauh hingga mengemparkan dunia katak pada hari ini. Kewujudan sebuah parti yang memang ditubuhakan khas untuk katak-katak yang suka melompat ini telah memberi satu anjakan paradikma dimana kini katak-katak ini akan sentiasa gembira apabila melompat. Parti ini dinamakan Parti KATAK Rakyat (PKR)...

( Katak boleh melompat sejahu lima meter bagi katak yang kurus (katak Pisang) dan kodok pula hanya bole melompat sejauh 3 kaki sahaja bagi satu lompatan... )

( Macam ni lah katak melompat, mungkin semalam Datuk Nasarudin Hashim LOMPAT macam ni kot...!!! )

Kita tidak boleh menghalang dari katak ini melompat kerana memang lumrah Alam semesta ini katak dijadikan untuk melompat.. akan tetapi kita mahu katak itu melompat ke tempat yang selamat dan AWAS BAGI KATAK-KATAK YANG INGAN DAN SEDANG MELOMPAT !!!! JIKA TERSALAH LOMPAT MAKA ANDA AKAN MENJADI HABUAN ULARRRRR!!!!!!

Sebagai seorang pencinta ALAM, shahboy merasakan katak -katak ini tidak salah untuk melompat tetapi mesti ada caranya...
sebagai kesimpulannya terimalah lagu shahboy kepada katak kata yang ingin terus MELOMPAT!!"Lompat si KATAK.. Lompat...
Lompatlah Tinggi-tinggi...
Jika Tersalah Lompat....
Alamak Jawabnye Masuk KUALI!!!"
SHAHBOY
Exco Hubungan Luar Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

Sunday, January 25, 2009

Kepentingan Tender & Projek - Disebalik Pemergian Pengkhianat UMNO - Datuk Nasarudin Hashim Ada Konflik Of Interest !!!


Pemergian Datuk Nasarudin Hashim yang merupakan ahli Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Bota daripada Barisan Nasional (BN) dan hari ini menyertai kerajaan negeri Pakatan Rakyat Perak adalah merupakan salah satu langkah "conflict of Interest". Keputusan yang telah di buat oleh Datuk Nasarudin Hashim merupakan keputusan peribadi dan adalah untuk menjaga "DUIT POKET" dia semata-mata. Manakan tidak, Cuba kita lihat dia ini sudah lama membuat duit di dalam UMNO akan tetapi Masyarakat di sekeliling yang tinggal di kawasan Parlimen Bota di belenggu dengan pelbagai masalah setempat. Baru-baru ini Shahboy difahamkan beliau tewas dalam pertandingan jawatan Ketua Umno Bahagian Parit pada pemilihan dua bulan lalu. Emm Patutlah.. Rupanya ADA UDANG DISEBALIK BATU.. ALA MERAJUK KE BANG.... =P

Namun itu disebalik pemergian DURI DALAM DAGING ini ke Pakatan Rakyat telah mengambarkan bahawasanya UMNO akan dapat diperkukuhkan semula di Perak. Kini di Perak PENGKHINAT bangsa telah pun keluar dari UMNO dan UMNO sudah bole menikirkan untuk membuat penyusunan semua dan memantapkan kembali barisan ini supaya Pilihanraya KE13 nanti UMNO kembali mendapat mandat oleh rakyat memerintah semula negeri Perak.

(HIHI.. AkHirnya Impian Aku Mau Orang UMNO lompat Parti Sudah Bermula.. ONGGG...ONGGG)

Datuk Nasarudin Hashim hanya takut kepada bayang-bayangnya sendiri. biaselah Rumah kan besar tanggungan pun besar. "NTAH-NTAH ABG NUAR KITE OFFER KAT DIA RM2JuTa Kot.. MAne Tak Nye.. ????"

SHAHBOY
Exco Hubungan Luar Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan