Followers

Friday, May 1, 2009

Anak Nik Aziz Lantang - Kerja-Kerja Bodoh Dalam Pas.. Karya Nik Abduh Nik Abdul Aziz..


''Tok guru masih hidup, jadi biarkan mereka berdua selesaikan."

Demikian reaksi Naib Presiden Pas, Datuk Husam Musa berhubung kenyataan Nik Abduh Nik Abdul Aziz yang menyerang para pembantu politik bapanya kerana dikatakan melakukan 'pekerjaan kotor'.

Husam enggan mengulas lanjut mengenai kenyataan terbabit atas alasan tidak membaca blog anak Mursyidul Am Pas itu kerana tiada kaitan dengan tugasnya.

"Saya tidak baca blog yang saya fikir tidak ada kaitan banyak dengan kerja-kerja saya, masa tidak cukup untuk saya baca, nak buat kerja pun tidak sempat,"

Nik Abduh dalam dua tulisan di blognya yang bertajuk Kerja-kerja bodoh dalam Pas 'menyerang dengan panas' para pembantu politik bapanya kerana memberikan gambaran salah tentang keadaan semasa.

Para pembantu politik itu disifatkannya sebagai 'pejuang nafsu' yang cuba melaga-lagakan ulama dalam parti itu terutama antara Nik Aziz dengan Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang.

Dalam tulisan tersebut juga, Nik Abduh mendedahkan bapanya berhenti menyerang cadangan untuk membentuk kerajaan perpaduan yang dikemukakan oleh Abdul Hadi selepas mereka mengadakan pertemuan empat mata.

Menurut Nik Abduh lagi, Nik Abdul Aziz sebelum ini menyerang Presiden parti itu setelah diberikan gambaran salah oleh para pembantu politiknya demi kepentingan peribadi mereka.

Anak Nik Aziz telah mula nampak KEHANCURAN PAS ini... Jika ANDA masih tak nampak lagi.. tak tahu la.. Pendek Umor KOT!!!!

Shahboy
Naib Presiden 1 Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

Thursday, April 30, 2009

Anwar Kaki Urut - Urut Jangan Tak Urut Bang.. Urut Biar Lama-Lama

Gambar Yoon (tukang urut) bersama dengan Anwar Ibrahim di Thailand. Salah satu soalan yang ditanyakan kepada Anwar oleh Yoon dalam rancangan tersebut adalah "What does he think of the sodomy charges against him? Kenapa soalan berkaitan sodomi perlu bersama ketika Anwar sedang berurut? (sila baca di sini).

Berikut adalah gambar Anwar Ibrahim sedang diurut oleh seorang tukang urut lelaki dalam rancangan "Cheepachorn Loke" di Channel 9, sebuah rangkaian televisyen Thailand pada jam 11.15 malam, 16 April 2009, (sila baca sini). Anwar berada di Thailand selepas berkempen di Bukit Selambau dan Bukit Gantang. Mungkin penat agaknya. Nampaknya Anwar tidak segan silu untuk berurut di hadapan televisyen dan lebih selesa diurut oleh seorang tukang urut lelaki. Perlakuan Anwar ini menyerlahkan lagi siapa sebenarnya Anwar Ibrahim.

Shahboy
Naib Presiden 1 Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan