Followers

Saturday, June 13, 2009

Siapa Sebenar Rosmanuddin Mansor Yang Membuat Pendedahan Palsu Dan Mengaku Adik Kepada Isteri Perdana Menteri.. Pendedahan yang berkepentingan???

(Betul ke anda adalah adik sebenar Datin Rosmah???)

Satu Klip Video telah dipaparkan di Youtube yang melibatkan pendedahan yang kononnya mengemparkan seluruh negara yang dilakukan oleh seorang lelaki yang mengaku dirinya adalah adik dan keturunan kepada Isteri Perdana Menteri kini iaitu Datin Seri Rosmah Mansor. Betul ke???

Betul ke adik sebenar atau adik angkat?? Nama bapak sama bukan bermakna dia ni adik kandung rosmah??? Shahboy terdetik untuk membongkar rahsia ini kerana sebenarnya pasti ada sesuatu yang tidak dinyatakan oleh lelaki yang bernama Rosmanuddin ini.Apa sebenarnya tujuan dia mendedahkan perkara yang sememangnya tidak ada bukti!!! Pasti ada udang di sebalik batu ni???

Ada satu petikan dalam video ini menyatakan yang Datin Rosmah tidak membantu langsung adik angkatnya ini. Datin Rosmah dikatakan tidak mahu membantu adik beradiknya itu. Betul ker??

Shahboy terdengar dari rakan-rakan dan kini inginkan kepastian!!! Shahboy nak tanye rumah yang dia duduk tu hadiah dari siapa???? Masa dia belajar dulu di universiti siapa yang tanggung??? Kerja yang dia dapat skarang ni siapa yang bagi??? Siapa yang sara anak beranak dia masa belum dapat kerja..???

Jawab lah semua tu dan beritahu rakyat yang semua itu bukan pemberian kakak angkatnya. Betul atau Tidak???.. Shahboy juga terdengar dari rakan-rakan seperjuangan yang menyatakan semasa ibu dan ayah Datin Rosmah masih ada dia tidak pernah mengambil tahu akan makan dan pakaian. Semuanya telah diberikan oleh Datin Rosmah.

(Kenapa akan Che Mah ni duk sebok-sebok buat kononnya ada pendedahan ni.. Ke masih ade hajat yang tak sampai.. Kisah percintaan ker???)

Kenapa video ini sekarang baru hendak terbitkan??? Kenapa tidak dikeluarkan semasa arwah Ayah dan Bonda masih ada?? Masihkah anda ingat lagi sebelum anda di bin nama Mansor????

Jangan hanya pandai meminta tetapi tidak pandai berterima kasih!!!!!

Shahboy
Naib Presiden 1 Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

Thursday, June 11, 2009

Hajat Sebenar Anwar - The Real Anwar's Ambition!!!


Anwar Ibrahim tu seperti yang dia sendiri istiharkan sendiri kepada beberapa orang sahabat pada malam 30hb. Nov. 1981 cuma mahukan:
1. Pangkat dan Kedudukan.
2. Kuasa dan
3. Wang yang banyak yang tidak boleh habis (seperti disarankan oleh pimpinan pemikir yahudi). Tetapi kita mesti sampai ke puncak.

Cara untuk mencapainya kena satu-satu. Kaedah pula ada 3 iaitu:
1. Evolusi (dah lama dia buat melalui ABIM tapi terlalu lambat) .
2. Revolusi (Merbahaya dan mungkin terhalang terus).
3. Menyusup masuk melalui saluran kuasa sedia ada; tetapi mesti kena sampai ke puncak dengan apa cara jua pun.

Nuar dah laksanakan cara ini dan berjaya menipu Tun M dan dah berjaya juga mengamalkan berbagai cara (tampa mengambil kira nilai syariat mahupun moral). Setelah beliau berjaya mengkayakan diri dan kawan2nya dengan akaun-akaun selamat di bank-bank luar negara dan mahu melaksanakan tahap terakhirnya barulah Tun M sedar dan mengambil tindakan terpaksa untuk menghalang. Maka terhalang juga Nuar dari sampai ke puncak itu.

Kini Nuar tidak ada cara lain lagi untuk sampai ke puncak itu. Cara 1 dan cara 3 dah dilaksanakan. Kini beliau cuma punya cara ke 2 sahaja. Maka janganlah rasa heran dan pelik kalau segala macam tindak tanduk beliau serta beberapa NGO di bawah pengaruhnya sekarang ini kelihatan seperti sengaja berlaku dengan tujuan untuk mencetuskan sebuah revolusi di Malaysia ini.
Sudah bersedia dan relakah kita?

Shahboy
Naib Presiden 1 Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

Tuesday, June 9, 2009

Lets Bring The Sodomy Of Saiful Bukhari To The Court!!!


Terdapat banyak desas-desus yang menyatakan bahawa Anwar Ibrahim mungkin akan cuba melakukan sesuatu dan cuba mengelak dia daripada pembicaraan mengenai kes liwatnya dengan saudara Saiful Bukhari. Anwar telah membuat perancangan yang rapi supaya dalam masa terdekat ini dia dapat melolosi daripada kebenaran yang telah dia lakukan. Difahamkan dari rakan2 keadilan dia akan ke Amerika 2 hari sebelum pembicaraan dan ingin meminta supaya pembicaraan ditangguhkan.

Apakah lagi propaganda yang mahu dilakukan oleh Anwar ini. Keputusan ujian keatas Saiful telahpun keluar dan Anwar kini tidak boleh bersembunyi di balik bayang-bayangnya. Setiap perkara yang salah pasti akan salah dan tidak boleh dihalalkan. Shahboy yakin dalam pembicaraan ini kita bakal tahu siapa dia sebenarnya Lelaki yang bertopengkan manusia ini. Banyak lagi pendedahan yang bakal ditaburkan dan secara terus akan menjawab beberapa persoalan yang masih lagi kabur. Sebagai contohnya Adakah Anwar Peliwat???

kita lihatlah kebenaran yang akan muncul kelak. Disebalik penipuan pasti akan ada kebenarannya. Berapa lama lagi Anwar akan berjaya membolosi pemikiran rakyat yang menyatakan bahawa dia sebenarnya dianayai???? Berapa lama lagi Anwar akan menjadi "alim"???? Berapa lama lagi Anwar boleh meraih simpati rakyat??? The Answer is on this 1st July!!!

Marilah rakan-rakan ku ..marilah bersama dengan shahboy untuk memastikan Anwar ke mahkamah pada 1 July 2009. Lets bring Anwar to the Court!!!!

Shahboy
Naib Presiden 1 Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

Demokrasi - Sebuah Coretan Retorik Amerika!!!


Ramai yang menganggap bahawa Amerika adalah Liberal.. lebih daripada demokrasi.. Ini kerana demokrasi berasal selepas berakhirnya Perang Dunia Pertama dan lahir la The League Of Nation yang mana dipelopori oleh Pemimpin-pemimpin Amerika. Namun kegagalan League telah menyebabkan berlakunya Perang Dunia Kedua. Hasil daripada itu wujud pula UN United Nation yang kononnya ditugaskan untuk menjaga keamanan dunia ... Betul ke??? Benarkah Amerika adalah Negara Demokrasi??

Persoalan ini sering menjadi buah mulut rakyat. Namun mari kita sama-sama dedahkan apa sebenarnya "Demokrasi Ala Amerika". Bercakap mengenai demokrasi kalau kita lihat Amerika lah yang merupakan suara utama di dalam arena ini. Namun sebagai hakikatnya mereka sebenarnya hanya mengunakan perkataan ini sebagai tanda untuk memberikan tekanan kepada negara-negara lain supaya negara lain mengamalkan demokrasi. Dalam kata yang paling mudah adalah " Strategi Penjajahan Era Baru".


Mari kita lihat adakah Amerika benar-benar demokrasi. Sebagai contoh saya ambil Malaysia. Dikatakan Malaysia tidak demokrasi kerana masih mengamalkan sistem yang dianggap kuku besi jika kita lihat pada isu ISA. ramai yang beranggapan bahawa Malaysia sebenarnya salah menggunakan kuasa kerana dan kerajaan bersifat Diktator. Suara-suara ini telah dibawa oleh kumpulan-kumpulan pembangkang yang ternyata "Anti-Establishment". Bagaimana pula dengan "home land Security Land" yang dilancarkan selepas 9.11. Apa sebenarnya kepentingan Home Land Security Act ini. Kenapa semua rakyat kususnya rakyat islam ditahan dibawah akta ini tanpa ada pembicaraan. Semua orang yang dikatakan Terorist dengan mudah diberkas dan dijadikan tahanan. Is This What We call DEMOCRACY??????


LEts go to the Middle East.. What actually Democracy already did there???? Apa yang kita lihat ini lah sebenarnya demokrasi yang telah dibawa oleh Amerika supaya mereka dapat menjajah negara lain. Apa telah Amerika buat di Afganistan, Iraq, Pakistan, Indonesia, Somalia hasil daripada demokrasi. Adakah demokrasi sebenarnya bersifat demikian??? Kenapa sesebuah negara yang tidak mengamalkan demokrasi perlu dijatuhkan dan dipaksa mengikut telunjuk Amerika yang merekalah yang benar-benar yang mengamalkan demokrasi..

What I can say is BULL SHIT!!!!!

There is no either one country who are really Democracy dan liberal.. but there has a county who apply its own democracy...


Sebagai kesimpulannya Parti-parti pembangkang yang mana mahukan negara ini demokrasi adalah mereka yang tidak tahu apa itu sebenarnya demokrasi.. Cakap sahaja pandai!!! kepada rakan-rakan ku i guess you are better then them..


Salam.....

Shahboy
Naib Presiden 1 Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan