Followers

Saturday, February 21, 2009

Maklumat EKSKLUSIF - Rundingan Diantara PAS Dan UMNO Sudah Bermula Kembali ????


Maklumat dari PAS mengatakan sudah ada rundingan semula antara UMNO dan PAS yang diusahakan sejak akhir-akhir ini. Pertemuan itu sudah diadakan di rumah seorang pemimpin Majlis Tertinggi UMNO yang juga merupakan Adun di Kelantan.

Dalam akhbar Siasah terbaru Haji Hadi Awang dan Mohamad Sabu (Naib Presiden PAS) bersetuju dengan pertemuan itu ke arah membentuk "kerajaan perpaduan" tetapi kem Erdogan diwakili oleh Mahfuz Omar tidak bersetuju dengan pertemuan itu.

Sumber ada menyebut usaha membentuk kerajaan perpaduan (UMNO-PAS) AKAN DIBINCANGKAN SECARA SERIUS SELEPAS MAC INI.

Kem Erdogan dijangka akan mencalonkan HUSAM MUSA menjadi Presiden PAS dalam Pemilihan Muktamar PAS dan akan dijalankan pada bulan JUN ini.

SHAHBOY
Naib Presiden 1 Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

Friday, February 20, 2009

SPRM Sudah Temui Bukti Kukuh - Menteri Besar Selangor Khalid Ibrahim dalam Dilema....

(Sape lagi comel Mr Khalid ke Mr cow)

Nampaknya akan berakhirlah paluan "Gendang Raya" oleh Anwar Ibrahim dan kuncu kuncunya dengan menuding jari kepada orang lain, membohongi rakyat dengan bersuara dan berlagak sebagai pejuang untuk pembersihan negara dari rasuah,penyelewengan, penyelahgunaan kuasa dan lain lain perbuatan yang tidak bermoral.

( The Man behind the story)

Paling terkini ialah Suruhanjaya Pencegah Rasuah Malaysia (SPRM) telah mengumumkan hari ini( 20 Februari) bahawa ia mempunyai bukti untuk mendakwa MB Selangor Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim berhubung dengan salahguna kuasa dalam pembelian kereta mewah dan lembu korban.Beberapa hari yang lalu, Menteri Besar tersebut telah mengemukakan dua saman fitnah ke atas bekas Menteri Besar Selangor Mohd Khir Toyo kerana dikatakan membuat tuduhan palsu mengenai pekara itu dan Khir Toyo telah meanggap tindakan itu sebagai percubaan untuk menutup mulutnya.

(Khalid bakal dan mungkin akan mengalami nasib yang sama seperti Elizabeth Wong)

Sementara itu dalam Parlimen kelmarin Dr. Puad Zarkashi (BN- Batu Pahat) telah menempelak Anwar Ibrahim yang mahukan akuan bersumpah orangnya dipercayai dalam membuat dakwaan BN berkospirasi untuk membunuh , menculik dan melarikan wakil rakyat tetapi Anwar tidak pula mahu menerima akuan bersumpah Saiful Bukhari bahawa dia diliwat oleh pemimpin PKR itu.Kata Puad, "akuan bersumpah Saiful Bukhari tidak diterima oleh Anwar".

Anwar tidak dapat memberikan bukti bila dicabar sebaliknya menggunakan masa perbahasan untuk membuat berbagai tuduhan liar terhadap BN. Dia menggunakan rumah yang mulia itu untuk menjual ubat seperti sebagai seorang "Seniman Jalanan".Apa yang harus di sedari oleh Anwar dan kuncu kuncunya keadaan telah berubah. Sekarang bukan lagi BN yang berada dalam keadaan tertekan tetapi pembangkang terutama sekali Anwar Ibrahim sedang berada pada semangat dan taraf moral paling rendah . Inilah yang kelihatan pada rakyat sekarang.

Bila Penegerusi DAP Karpal Singh sendiri meragukan kredebiliti Anwar, maka ia telah menjejaskan moralnya di kalangan ahli Pakatan Rakyat sendiri. Ia tentunya lebih berat dari tuduhan tuduhan yang dilemparkan kepadanya oleh orang UMNO atau BN.Walaupun Lim Kit Siang menyatakan bahawa Karpal dan Anwar Ibrahim telah bersetuju dengan genjatan "perang mulut" tetapi keadaan sudah tidak sama lagi.

Walaupun Anwar cuba untuk memalu gendang keberaniannya tetapi beliau tahu bahawa gendang itu memberitahunya tentang paluan terakhir, dia datang bertalu talu; penderhakaan terhadap raja, ketelanjangan Eli Wong, kesesatan pengorbanan lembu Khalid Ibrahim dan banyak lagi. Nampaknya timpa menimpa.Ini belum pun Najib Tun Abdul Razak berkuasa penuh. Patutlah selama ini dia amat digeruni oleh Anwar Ibrahim atau Seniman Agung Jalanan.

SHAHBOY
Naib Presiden 1 Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

Isu Panas Di Perak - Speaker Perak YB Sivakumar Sudah Mula Kurang Ajar !!!!!!

ADEIII MACHA SIVAKUMAR MANYAK MAIN LA INI OLANG NANTI AMMA ADIEK SAMA KAMU BARU TAU... MAU KENA ROTAN LA NI SPEAKER.. AMMA SURUH DUDUK BAIK -BAIK THAMBI MANYAK JAHAT SAMPAI MAU HALAU SAMA APPA.. !!!!!
VERRY NOTTYY BOOYY AAA THAMBI !!!!!!

SHAHBOY
Naib Presiden 1 Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

Thursday, February 19, 2009

Eliza tidak berdosa - PAS MERESTUI perbuatan Eliza dan Muslimah PAS berdiri teguh di belakang Elizabeth Wong!!!!!


Malunya bangsa dan agama ISLAM , wanita2 bertudung berdiri di belakang Elizabeth Wong di sidang akhbar. Nak pertahankan apa MAK CIK Oiiiii !!!!!!

Apakah Zuraidah Kamaruddin dan Nuridah Salleh ( Ketua Muslimat PAS Pusat) wakil Nik Aziz, Hj Hadi dan pimpinan ulama PAS MERESTUI perbuatan tak bermoral YB PKR ini????

( Buat apa Mak Cik Zuraidah ni nak sibuk-sibuk, bukan gambar dia kena candid pun, pi balik jaga parlimen hang tu, banyak sangat problem !!!!!! )

Tak apa ke hidup dengan boyfriend, tak kawin?? Adakah ini akhlak yang diperjuangkan oleh PAS???

INSAFLAH AHLI-AHLI PAS

Biarlah PKR saja lindungi Peliwat, Pemabuk dan Penzina.

Janganlah PAS ikut SAMA!!!!!!


SHAHBOY
Naib Presiden 1 Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

The Nude Photo Scandal of Elizabeth Wong...

Whos The MAN behind this TRAILER!!!!!

SHAHBOY
Naib Presiden 1 Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

Wednesday, February 18, 2009

Kurang Ajar - Petisyen Saman Bekas MB Perak, Dato Seri Muhammad Nizar Terhadap Kerajaan Baru Perak

( Barisan peguam PAS yang terlibat dalam petisyen Pilihan Raya N.06 Kubu Gajah dan P.67 Kuala Kangsar pada Jun 2008. Hakim Tuan Arif adalah yang ketiga dari kanan di barisan hadapan. Ihsan dari blog Lajnah Undang-Undang dan Hak Asasi Manusia Dewan Pemuda PAS Kelantan )

Petisyen saman bekas MB Perak, Dato Seri Muhammad Nizar terhadap kerajaan baru Perak akan didengari oleh Hakim Yang Arif Tuan Mohamad Ariff bin Mohd Yusoff.Secara tidak langsung, petisyen saman ini mempunyai implikasi terhadap keutuhan Institusi Raja dengan mempersoalkan kebijaksanaan keputusan DYMM Sultan Perak.Hakim Tuan Arif ini dikatakan oleh SMS sebagai pernah menjadi Penasihat Undang-Undang PAS dan merupakan leading council dalam kes petition pilihanraya di Kangar, Perlis di satu masa.


Menurut satu lagi sumber maklumat, Hakim tersebut pernah bertanding di bawah kerusi PAS di Selangor lima tahun lepas.Ini mengkhuatirkan jika benar kerana keadilan boleh dikompromi. Para blogger dipohon membantu memainkan peranan untuk menyiasat dan mendedahkan sebarang maklumat supaya memastikan proses keadilan dan keutuhan Perlembagaan tidak dicemari. Sebagaimana yang diketahui semua, Nizar telah memfailkan petition saman di Pendaftar, Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur pada Jumaat lepas, Februari 13hb, 2009.


Dari laporan berita, saman petition ini telah meletakkan Dato Dr Zambery Kadir sebagai defenden utama.Penamaan Dr Zambery dilihat oleh penganalisa undang-undang sebagai anih kerana dia tidak terlibat dengan keputusan mengubahkan kerajaan negeri. Nizar telah dihentikan atas kuasa dan keputusan DYMM Sultan Perak dan tentu sekali defenden yang sepatutnya adalah Tuanku Sultan Perak.Berdasarkan rencana yang telah disiarkan dalam blog ini sini, perkara ini perlu dipandang dengan berat kerana mereka tidak mempunyai asas untuk mempersoalkan keputusan Tuanku Sultan.


Petisyen saman sepatutnya dibuang kerana ia mempertikaikan kuasa prerogatif Raja dalam membuat keputusan dan jika dilayani, boleh membawa impak terhadap integriti Institusi Raja-Raja Melayu.Tindakan Nizar ini hanya merupakan wayang politik Anwar yang mungkin merancang untuk menimbulkan keraguan rakyat terhadap sistem kehakiman dan ini adalah satu kesalahan menghina mahkamah.


Sekiranya bekas Penasihat Undang-Undang PAS telah dijadualkan untuk mendengar petition ini, ia menimbulkan kemungkinan proses keadilan akan dicemari dan keputusan berat sebelah mungkin berlaku. Jika benar Hakim Tuan Ariff mempunyai hubungan dengan PAS, ia sepatutnya mengundurkan diri dari kes ini.Keadaannya kini seolah-olah apa sekali keputusan mahkamah, Pakatan Rakyat akan mencemarkan proses keadilan dan mahu mempolitikkan keadaan untuk membina saham politik.


Perkara ini perlu dilihat dengan serius sekali.Para blogger boleh membantu untuk mewar-warkan perkara ini dengan membincang dan mendedahkan maklumat-maklumat untuk menghalang sebarang usaha untuk menghalang proses keadilan dijalankan dengan lancar.


Sudah tentu ia kerana pendedahan BPN ini akan menipiskan harapan pihak sana agar petisyen ini berjaya dan memberi kemenangan kepada mereka. Sedangkan jika ia berjaya maka maruah Sultan Perak akan tercemar dan juga maruah Pakatan Rakyat yang menderhaka terhadap Sultan akan makin bersinar.


Sikap menderhaka pasti akan dilawan habis habisan dan BPN tidak akan gentar walau sedetik untuk melawan mereka yang inginkan sifat sifat derhaka mendasari hati hati rakyat Malaysia.
Ayuh sahabat semua kita lawan dan dedahkan perkara ini demi agama bangsa dan negara kita...

Takbirrrrrrrrrrrrr Allahu Akbar !!!!!!!!!!!!!!!
SHAHBOY
Naib Presiden 1 Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

Tuesday, February 17, 2009

ONE TREE HILL - 3 Bukit Jadi Rebutan Barisan Nasional (BN) dan PAKATAN RAKYAT (PR) !!!!


1. Eli 'bogel' Wong letak jawatan Exco, ADUN dan berita ini menambahkan lagi cerita merebut 'bukit' dalam diari SPR dan parti-parti politik tahun ini.
2. Mat Lebong pening kepala; ingatkan dia sorang saja yang ada nafsu 'luar biasa', rupa-rupanya budak-budaknya di Bukit Selambau dan Bukit Lenjan pun sama, cuma jenis nafsu serakah yang berbeza-beza.
3. Terdudukla Mat Lebong lepas ni. Orang-orang sekeliling dah mengaku Mat Lebong ni penipu besar. Daripada luahan perasaan dari mulut seorang mantan Pengerusi Tetap Pas Cawangan di Taiping, beliau mendakwa pengaruh Mat Lebong dah kurang di sana sebab Mat Lebong ni penipu besar dan main-mainkan perasaan orang yang berjuang untuk PAS di kawasan Taiping. Lagi la pening Pakatan Rakyat yang berhajat mempertahankan kerusi Parlimen Bukit Gantang lepas ni.
4. Kuasa Perak dah berubah selepas 11 bulan. terima Kasih dan tahniah kepada ADUN-ADUN yang memilih jalan benar, jalan yang lurus dengan memilih dan menyokong BN. Tuan Guru Kepala Pening, Nik Aziz kata, lompat ke PR mulia, tapi aku tengok macam mana nak melompat ke sana, sebabnya Pakatan itu penuh dengan orang gila. Lebih-lebih lagi Mat nizar yang gila talak tu akibat dari menjadi Anjing Mat Lebong.
5. Malam semalam, masa Eli 'bogel' Wong buat laporan Polis, aku tengok ada ADUN betudung labuh (PKR Taman Medan) temankan dia. Wah!! nampak gayanya demi sebuah perjuangan yang penuh dengan tipu daya, orang yang bertudung labuh pun sanggup temankan temannya membuat laporan polis sedangkan temannya itu mengaku berbuat zina dan cuba nak mengelak dengan alasan dianiaya. Caranya itu samalah seperti dia sendiri suka dan menyokong penzinaan berlaku.
6. Kat mana-mana pun PKR buat kempen dengan melekatkan gambar Altantuya; yang kononnya ada hubungan dengan DS Najib, sedangkan najib bersumpah di dalam masjid di Permatang Pauh beliau tidak terlibat. Tapi, PKR mana nak terima sumpah, sebabnya Mat Lebong ajar mereka jangan percaya sumpah orang BN walaupun di hadapan Al-Quran Yang Mulia.
7. Orang BN perlu ambil peluang ni. Ambil sedikit masa untuk menampal pulak gambar Eli 'bogel' Wong dan gambar 'Perempuan Simpanan' Arumugam. Jangan lupa jugak untuk menampal gambar Mat Nizar 'bawak kunci rumah MB sambil pandu Camry'.
SHAHBOY
Naib Presiden 1 Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

update - Gambar Bogel Elizabeth Wong Tersebar Luas!!!!


Manjanya..Idaman Khalid..Jika dibawa dengan Lexus, pasti lebih lena dipangkuan sehingga gagap tak terkata.....aaa..aaa...aaa...uuuuu!

(Gambar terpaksa di sensor untuk tontonan umum (U) )


Nak kata separuh bogel, tak jugak...Nak kata bogel penuh, tak jugak..tapi yang boyfriend dia shoot tu bukan dia tidur telanjang..tapi tak pakai spender..tu yang dapat shoot gambar ke lubang skirt sahaja..patut la kenyataan Elizabeth Wong kejap kata bogel, kejap kata separuh bogel..dia pun dah lupa saat boyfriend dia tangkap tu saat manis dia yang mana satu..

Untuk keterangan lanjut sila layari laman di bawah ini

sumber dari http://che-moq.blogspot.com/


SHAHBOY

Naib Presiden 1 Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

Monday, February 16, 2009

Isu Panas - Gambar Bogel Elizabeth Wong Tersebar Luas!!!!

Malaysia politics is so so so so so exciting after last year’s election. Just got this news from Malaysiakini that the nude photos of this female MP Elizabeth Wong have been passed to the press. A few local newspaper actually revealed them without identifying the name. Elizabeth Wong has lodged a police report last night...

Shahboy just thinking how the President of Pakatan Rakyat (PR) Mr Anwar Ibrahim can sleep tiedly this pass few weeks.. emm hope he slept well... =P


Shahboy
Naib Presiden 1 Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan