Followers

Monday, January 12, 2009

Pendedahan Eksklisif - Pemuda PAS MERAJUK & MENOLAK Perjuangan Wahid Endut di Kuala Terengganu....!!!

(DR SYED AZMAN MERUPAKAN CALON YANG PALING IDEAL UNTUK BERTANDING DI PARLIMEN P36 KUALA TERENGGANU)
Baru-baru ini Shahboy berkesempatan singah ke Kuala Terengganu, saja untuk berjumpa dengan rakan-rakan seperjuangan lama kita dari PAS untuk bertanyakan khabar dan sebagainya. kebetulan pula dalam masa yang sama Shahboy telah berjumpa dengan beberapa ahli Pemuda PAS yang kelihatan lesu dan mungkin kurang berminat dengan apa yang telah berlaku di Kuala Terengganu sekarang ini.
[]
(WAHID ENDUT MERUPAKAN SATU PEMILIHAN YANG SILAP BUAT PAS DI KUALA TERENGGANU, CALON YANG SERING TIDOR DI DEWAN DUN)

Satu persoalan telah terlintas didalam pemikiran Shahboy yang ingin mengetahui apa sebab pekara sebegini boleh terjadi.. lalu persoalan sebenar terjawab apabila salah seorang Timbalan Ketua Pemuda PAS Pusat melontarkan masalah yang dihadapi oleh PAS sendiri di dalam Pilihanraya Yang bakal berlaku pada hari Sabtu ini..

(PUNCA & PERSELISIHAN YANG BERLAKU DI DALAM PAS ADALAH DISEBABKAN DARIPADA HAJI HADI YANG TIDAK MAHU MENDENGAR KEPUTUSAN BARISAN PEMUDA)

Beliau menyatakan panjang lebar tentang masalah dalaman yang berlaku diantara kumpulan PEMUDA PAS dengan KUMPULAN ULAMAK PAS yang sememangnya tidak SEBULU di Kuala Terengganu. Permasalahan sebenar ini timbul sewaktu Pemilihan Calon yang telah dilakukan oleh Presiden PAS sendiri. Dikalangan PEMUDA PAS, mereka mahukan calon mereka Iaitu DR SYED AZMAN yang merupakan Ketua Pemuda PAS Pusat sebagai calon pada pilihanraya kali ini. Namun apa yang berlaku sebaliknya. Haji Haji telah memilih Abdul Wahid Endut yang merupakan dari kalangan ULAMAK PAS sebagai calon untuk bertanding dalam Plihanraya kali ini. Macam mana benda sebegini bole terjadi. Nampak sangat dikalangan angota PAS juga mereka gilakan kuasa!!!!

Sebenarnya WAHID ENDUT dan DR SYED AZMAN mempunyai sejarah masing-masing, mereka ini dari dahulu lagi tidak sebuli dan mempunyai krisis sesama sendiri. Masalah yang beralaku adalah disebabkan perebutan kuasa di dalam PAS sendiri. Lalu setelah mengetahui WAHID ENDUT merupakan calon PAS maka Pemuda PAS sepakat untuk tidak memainkan peranan mereka didalam pemilihan kali ni, Senang cerita BOIKOTTT!!!!

sebagai contoh: Pemuda-pemuda yang memasang bendera di kawasan Parlimen Kuala Terengganu adalah diupah dari orang luar dan bukannya dari kalangan PEMUDA PAS Kuala Terengganu sendiri.

PAS di Kuala Terengganu telah berpecah dari dua BLOG iaitu BLOG EDROGAN (PEMUDA) dan BLOG ORTODOC (ULAMAK) emm kini memang betul lah orang kata PAS SUDAH CELARU!!!!!

SHAHBOY
Exco Hubungan Luar Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

Sunday, January 11, 2009

FREEDOM AND JUSTICE TO PALESTINE!!!!! ( selamat berjuang rakan-rakan BPN)


MARILAH SAMA-SAMA KITA BERJUANG UNTUK MENHAPUSKAN REJIM ZIONIZ..
DMI SAUDARA KITA YANG BERADA DI PALESTINE!!!!!
SALAM!!!!!!!!


SHAHBOY
Exco Hubungan Luar Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan