Followers

Friday, July 17, 2009

Gangster upahan DAP Dalang Kepada Kematian TEO??? - Kematian Teo Beng Hock Adakah Ianya Berkaitan Dengan SPRM Atau DAP????


hari ini kononnya Geng-Geng DAP telah bersepakat membuat petunjukan dan perarakan seperti perarakan tahun baru cina supaya kononnya SPRM perlu bertangung jawab terhadap kematian Su politik Exco DAP ini. Boleh dikatakan Satu Modus Operandi yang Jahat telah dilakukan oleh DAP supaya Kerajaan Dilebel sebagai penyebab utama kematian Teo!!!

Buat Apa seseorang itu mahu membunuh seseorang yang tidak mempunyai kepentingan langsung kepada dia melainkan dia mempunyai perbagai rahsia yang mahu dibongkarkan. Cuba lihat senario satu..

Senario Satu

Teo Beng Hok telah ke SPRM untuk menjadi saksi dan dia sendiri yang melaporkan salah laku Exco-Exco DAP yang menguasai Kegiatan Kongsi Gelap di Selangor..

Menurut sumber, Teo kurang berpuas hati dengan cara pentadbiran berberapa adun DAP di selangor, cara Ronnie dan Hian Wah menggunakan kongsi gelap dalam pentadbiran kerajaan dan dengan suka-suka mengunakan peruntukan kewangan kerajaan negeri membiayai kegiatan kwong si gelap tidak di senangi oleh Teo dan memang betul apa yang di laporkan oleh ahli parlimen wangsa maju YB. Wee Choo Keong yang mana ronnie dan Hian wah menggunakan kongsi gelap, dan pejabat Exco telah digunakan sebagai tempat bermesyuarat mereka yang dikatakan mempunyai kaitan dengan peniagaan haram dan aktiviti haram.

Mungkin tidak tahan dengan kerenah kongsi gelap yang selalu turun naik pejabatnya maka Teo mula mengugut Ronnie dan Hian Wah supaya memberhentikan segera kegiatan itu tapi tidak di endahkan oleh dua ekor exco itu. Sudah tidak tahan dengan keadaan itu maka Teo dengan beraninya membuat laporan kepada SPRM tentang kegiatan ronnie dan Hian Wah.

Tidak ada dalam sejarah dunia saksi kepada seseorang tu yang mempunyai bukti yang kukuh di bunuh olehnya sendiri.. bodoh la tu.. pluss mangkuk bin ayun!!! logik la bor kalu ko pun saksi aku mesti lah aku lingung ko abis-abis tu kepentingan aku.. so hope you understand

Kesimpualan Disini siapalah yang mahu membunuh Teo adakah ianya berkaitan dengan SPRM atau DAP???? Anda yang menentukan kesimpulannya!!!

Senario Kedua

Mayat Teo Beng Hock, 30, ditemui di atas bumbung bangunan bersebelahan bangunan pejabat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) Selangor di Shah Alam.

Tersangat bodohlah SPRM kalu dah pukul orang dam kemudian tak sembunyi tapi letak mayatnya di situ. Lebih munasabah ada pihak saja nak tuduh SPRM. biasa la bro takut akan kegiatan haram dia terbongkar dan takut dia masuk dalam JAIL!!!

Tektik membuat jahat dan kemudian tunding jari kepada orang lain, terutamanya musuh, bukan tektik baru lagi bro.. so kesimpulannya.

Kesimpualan Disini siapalah yang mahu membunuh Teo adakah ianya berkaitan dengan SPRM atau DAP???? Anda yang menentukan kesimpulannya!!!

Shahboy - Rise Of The Fallen

Thursday, July 16, 2009

Keputusan Kes Liwat & Menjubur - Diantara Kemaksuman Anwar Dan Kebenaran Yang Nyata Dari ILLAHI!!!


Petang ini merupakan penentu oleh mahkamah tinggi yang bakal kita degari bahawasanya keputusan kes liwat Anwar akan dibicarakan atau tidak. Namun sebenarnya kes yang dibicara atau tidak di mahkamah hanyalah keputusan yang dibuat oleh juri. Walau bagaimana, jika anwar menang petang ini ia tidak bermakna dia tidak menjuburi Saiful. Anwar bukan lah Maksum yang hanya dia cakap sahaja betul.. kalau begitu kenapa pada 16 Sept dahulu dia kata pasti dia akan jadi PM.. kenapa sampai hari ini senyap dan diam.. JIKA SESEORANG ITU MENIPU DAN PERNAH MENIPU MAKA SETIAP PERBUATAN DAN PERCAKAPANNYA AKAN KEARAH PENIPUAN.. tidak ada pun seseorang itu menipu hanya sekali sahaja seumur hidup..

Anwar selalu bercakap dekat mana-mana ceramah ( semua ceramah dia ayat sama saja dah boleh hafal, first isu kononnya di dera pada 1998, ditumbuk, isu rahsuah, najib antatuiya dan isu dia difitnah kes liwat.. Tak ada isu lain ke bro.. ) dia akan bercakap tentang ini.. "Malaysia is Demoracy country and here we still stick with the RULE OF JUNGLE. We want the RULE OF LAW not the RULE OF JUNGLE". Kalau hanya tahu berbicara mengenai Rule Of Law tetapi tidak praktikalnya APA KEJADAH TUUUU!!!! IF YOU DARE TO SPEAK IT, LETS BRING IT... IF YOU REALLY DIDNT DID IT..WHY YOU RUN AWAY FROM IT!!!!

Bak kata pepatah Hanya Jauhari Yang Mengenal Manikam.. Sama seperti ini "HANYA ANWAR YANG MENGENAL JUBURI!!! .


PKR hanya parti yang berjuang semata-mata untuk Anwar dan mahu menjadikan dia sebagai PM kononnya.. Abis orang-orang lain dalam PKR tu balaci Anwar ke... Diaorang jadi Anjing Anwar ke.. ??? Dia orang tak minat ke nak jadi PM jugak.. buat ape nak jadi wakil rakyat dan jadi balaci kepada Anwar tu... Penat je ko keluar masuk ISA dan mamat tu duk menjubur kat luar.. emmm penat BRO!!!!

Kita semua mahu kebenaran yang nyata bukan kebenaran yang olok-olok oleh Anwar mangkuk tu... Kenapa takut untuk berbicara di Mahkamah dan pelbagai alasan dia nak guna.. Apa semua ni.. Nanti adalah Cakap Mahkamah berat sebelah dan berpihak kepada kerajaan.. Kepala Hotak Hang Berjambul!!! Kenapa dari dulu lagi dia cakap saja mahkamah tidak adil la .. ada dia buat petisiyen lawan Mahkamah??? Cakap saja atok dia pun boleh cakap macam tu.. tak payah suruh dia cakap!!! and one things Kenapa BAR COUNCIL masih kearah pembangkang.. Mereka kenapa tidak buat apa2 jika mereka tahu mahkamah dikatakan bias dan tidak adil..

Bro if you nak bawak kes ni ke ICJ pun tak pa bawak lah unless itu yang terbaik utk you.. we want this to be end soon!!! dont just make this situation getting worst!!!

Kembali kepada persoalan " Diantara Kemaksuman Anwar Dan Kebenaran Yang Nyata Dari ILLAHI..???? Ianya akan kita ketahui kelak.....

Shahboy
Naib Presiden 1 Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

Wednesday, July 15, 2009

Eksklusif Dari Mahkamah Tinggi - Sulaiman Abdullah Peguam Anwar Ibrahim Menarik Diri Dari Membelanya


Mahkamah Tinggi di sini akan mendengar permohonan Datuk Seri Anwar Ibrahim untuk mendapatkan dokumen berkaitan kes liwat bekas pembantunya pada pukul 2 petang ini.Hakim Datuk Mohammad Zabidin Mohd. Diah menetapkan sedemikian semasa menemui pihak pembelaan dan pendakwaan di kamar beliau pagi ini. Hakim tersebut juga telah dimaklumkan bahawa peguam Sulaiman Abdullah menerima rawatan di Hospital Kuala Lumpur (HKL).Anwar sebelum itu memberitahu wartawan bahawa Sulaiman telah menasihatkan beliau untuk melantik peguam lain buat sementara waktu.

Menurutnya, Sulaiman memaklumkan kepada beliau petang semalam bahawa dia tidak boleh meneruskan pembelaan buat sementara waktu berikutan masalah kesihatan yang dihadapinya."Sulaiman beritahu dia tidak mahu menangguhkan perbicaraan itu dan berbincang untuk memikirkan peguam yang lain," katanya.

ULASAN SAUDARA SAIFUL

- Utusan[Ulasan Saya] Jika benar, saya doakan agar beliau cepat sembuh. Tidak berkesempatan untuk saya bertemu dan disoal jawab oleh beliau. Beliau telah diselamatkan oleh Allah swt daripada terus berada dikancah kebatilan yang amat dasyat. Semoga Ketua Peguam Bela yang baru dapat menjalankan tugas dengan profesional dan yang paling penting, mempunyai tahap kesihatan yang baik.Persoalannya sekarang, siapa yang akan dilantik sebagai Ketua Peguam Bela yang baru? Adakah diantara 8 peguam yang mewakili terduduh sekarang? Sama-samalah kita nantikan.Setiap perkara yang berlaku itu pasti ada hikmah disebaliknya. Saya tidak akan berhenti memohon doa dan pertolongan dari Allah swt. Kepada Allah saya berserah.

Yang HAK pasti BERDIRI, Yang BATIL pasti JATUH!

Shahboy
Naib Presiden 1 Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

Tuesday, July 14, 2009

UMNO menang di Manik Urai.. Kemungkinan 200 Majoriti Undi ???


Kira-kira jam 7.00 petang tadi.
Sekumpulan penyokong BN di bilik operasi parti itu di Manek Urai kelihatan bergembira "atas kemenangan" calon mereka Tuan Aziz Tuan Mat.

Ada sumber menyatakan kemenangan sebanyak "30 undi", sementara terdapat sumber menyebut "200 undi".

Calon BN dan pemimpin BN tidak kelihatan di situ. Mungkinkah Kali ini Sinar baru buat UMNO dan BARISAN NASIONAL!!!!!!

Shahboy
Naib Presiden 1 Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan