Followers

Saturday, February 28, 2009

Dragon Ball Versi Malaysia - Karpal Memang Celaka!!!!

(Saya King.. Dont Play-Play with me..)

"Ada 100 laporan polis dan dua peluru saya terima... barang kali ini rekod dalam dunia. Saya mahu tahu di mana Pemuda Umno, celaka ini dapat dua peluru yang dihantar kepada saya. Siapa buat semua laporan polis... saya beri amaran kepada Pemuda Umno jangan main-main dengan saya. Saya Singh dan Singh is King," kata Karpal Singh (Pengerusi DAP) pada 25 Februari 2009 di Dewan Rakyat. Tindakan Karpal melemparkan perkataan celaka dan tuduhan melulu adalah tidak bersesuaian dengan statusnya selaku seorang wakil rakyat dan pengamal undang-undang. Tuduhan Karpal ini menyerlahkan lagi sikap kurang ajar Karpal.

Sesudah mahu menyaman Sultan, meminta Anwar Ibrahim berhenti dan bertaubat, kali ini Karpal menuduh pula Pemuda UMNO pula sebagai dalang peluru. Malah lebih teruk daripada itu, Karpal menyamakan dirinya sebagai "King". Di Malaysia tidak ada "Singh is King", yang ada adalah Sultan Melayu. Jika tidak suka lagi menjadi warganegara Malaysia, maka Karpal boleh membuat pilihan untuk mencari negara yang lebih baik dari Malaysia. Orang-orang Melayu dalam PAS dan PKR harus merasa malu memakai jenama Pakatan Rakyat bersama-sama dengan DAP yang diketuai oleh Karpal Singh ini. Entah-entah selepas ini masih ada lagi orang Melayu dalam Pakatan Rakyat yang mahu membela Karpal Singh. Kalau ada, apa jenis orang Melayu sebegini?

Karpal Memang Celaka.. Kepala KING KONG ADALAH !!!!!!!
SHAHBOY
Naib Presiden 1 Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

Monday, February 23, 2009

Isu Rumah Menteri Besar - Nizar, Bekas Menteri Besar Perak Akur !!!!

(Akhirnya setelah berberapa minggu tersesat di dalam rumah MB, akhirnya nizar berjaya menemui pintu keluar..)

Selepas hampir dua minggu kerajaan pakatan pembangkang di negeri ini tumbang, Datuk Seri Ir. Mohammad Nizar Jamaluddin hari ini secara rasmi berpindah keluar dari kediaman Menteri Besar Perak di Jalan Raja di Hilir di sini.

Ramai yang menganggap bahawa sebenarnya nizar keluar dari kediaman bukan kerana akur bahawa dia bukan lagi Menteri Besar. Tetapi keadaan sebenarnya MEMANG dia bukan lagi MENTERI BESAR PERAK..

sementara itu PAS pusat telah menyatakan sedia bersama-sama dengan DAP di dalam Usaha mereka kali kedua MERAMPAS kembali PERAK setelah USAHA MEREKA MENJATUHKAN PERAK KALI PERTAMA DENGAN CUBA MENGHALANG SULTAN GAGALL..!!!!!

P/S: Nampak gaya Pemimpin PAS kini tidak bole menerima Qada dan Qadar dari Allah S.W.T.. cakap saja mcm seorang ULAMAK.. perangai macam SEMAK... SAMDOOLLL !!!


SHAHBOY
Naib Presiden 1 Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan