Followers

Tuesday, November 3, 2009

Menyatakan Perkara Yang Benar - Hasan Ali Kena Tutup Mulut!!!!


Pimpinan Tertinggi Pas menasihatkan agar Pesuruhjaya Pas Selangor, Datuk Dr Hasan Mohamed Ali tidak memberi sebarang kenyataan atau komen berhubung mana-mana isu kerana beliau kini dalam siasatan parti.

Dr Hasan berkata, beliau dinasihatkan berbuat demikian supaya tidak mengganggu proses siasatan yang dijalankan.

Beliau berkata demikian ketika diminta mengulas mengenai kenyataan bekas Menteri Besar, Datuk Seri Dr Mohamad Khir Toyo yang mengatakan bahawa krisis dalam Pas Selangor hari ini akibat terlalu mengikut telunjuk DAP yang dilihat lebih berkuasa dalam pentadbiran kerajaan negeri Pakatan Rakyat (PR).

“Oleh kerana saya kini dalam siasatan, pimpinan tertinggi parti menasihatkan agar saya tidak membuat sebarang kenyataan sepanjang proses siasatan dijalankan.

“Tempoh siasatan juga belum dapat dipastikan,” katanya.

Sebelum ini, Pas mengambil keputusan untuk menyias:at beberapa pemimpinnya termasuk Dr Hasan berhubung kemelut dalaman yang tercetus hingga menimbulkan ‘huru-hara’ dan cadangan mengadakan EGM bagi menyingkirkan beberapa pemimpin bermasalah.
Macam ni lah orang PAS.. Bila tahu kesalahan dia akan dibongkarkan suruh lah orang tutup mulut.. emm macam mana ni bang... Boleh ke tutup mulut Hasan Ali tu.. Penat jugak Bang...

salam
ShAhBoY

Monday, November 2, 2009

Kes Pusat Hiburan di Selangor - Elizabeth Wong salahkan Media!!!!


Baru-baru ini hebohlah satu cerita yang mendakwa kerajaan negeri akan mengusulkan supaya pusat hiburan dibenarkan beroperasi sehingga pukul 3 pagi. Mula la pihak media main isu ni kat semua akhbar.. Tup-Tup bila isu dah panas nak jadi kontrversi mula la ada orang cuba menyalahkan pihak lain. biasa lah tuduh menuduh ni memang sudah menjadi amalan pakatan pembangkang sejak dari dulu lagi.

Ni yang terbaru Eli bogel kita ni pulak buat kenyataan akhbar menyatakan tidak ada pun suara yang mahu buat usul itu. Serta Eli juga menyatakan kerajaan Negeri tidak pernah menyuarakan Isu mengenai melanjutkan masa untuk semua pusat hiburan di selangor. Dan dia mula lah salahkan pihak akhbar kite ni dan cakap pihak akhbar lah yang punya angkara dan sebab akhbar lah duk buat publisiti pasal selangor ni yang menjadikan selangor hari ni macam ni.

emm jom kita baca kenyataan brother Gagap kita ni pada satu majlis brother Gagap kita ni yang merupakan menteri besar negeri Selangor berkata Kerajaan Negeri Selangor akan membincangkan secara serius cadangan untuk melanjutkan operasi pusat hiburan sehingga pukul 3 pagi di beberapa kawasan pentadbiran pihak berkuasa tempatan atas alasan untuk meningkatkan industri pelancongan di negeri ini.

Mane satu yang betul ni. kite nak percaya Brother Gagap ni ker atau Cik Eli Bogel ni.. aku pun kopuis ni... tapi tak pe la ini merupakan satu bukti yang menyatakan bahawa di selangor ahli-ahli exco dia dah tak sefahaman. Sampaikan MB dia buat steatment pun dia tak tau.. adusss.. Untuk abg-abg Media teruskan membongkar serta menulis.. buat dek je cakap Eli bogel tu..

P/S: Nasib baik geng-geng media ni tak sebar gambar bogel dia.. tu pun dah cukup bagus dah..!!!

salam
ShAhBoY

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan