Followers

Friday, January 23, 2009

Pendedahan Eksklusif: Gambar Gambar: Ihsan Anak Anwar IbrahimGambar yang bertanda bulat adalah Ihsan bin Anwar.
Anak kepada Anwar Ibrahim (Pemimpin De Facto PKR, Ketua Pembangkang).


Gambar Ihsan (yang bertanda bulat) sedang berparti dengan rakan-rakannya. Sila renung betul-betul tin yang berwarna biru di atas meja parti itu. Apakah jenis minuman itu?

Gambar Ihsan sedang menghisap sisha. Dulu Ihsan bukan seorang perokok, mengapa Ihsan jadi begitu? Apakah ada faktor-faktor penyebab yang lain? Ihsan juga turut berkawan dengan lelaki-lelaki yang memakai subang. Lihat di gambar, ada dua orang rakan Ihsan yang memakai subang di telinga. Apakah simbolik subang satu di telinga?

Gambar Ihsan yang memakai baju hitam bersama dengan rakannyayang menyelitkan sepuntung rokok di telinga.

Gambar Ihsan sedang makan di Mc Donald. Siapa gadis-gadis di sebelahnya?


Ihsan, paling kanan di hadapan, satu-satu anak lelaki Anwar. Sejak laporan bekas pembantu sulit Anwar, Saiful Bukhari, Ihsan dikatakan telah desak ayahnya menafikan dakwaaan tersebut dengan bersumpah, tetapi Anwar enggan. Ini membuatkan Ihsan kecewa dan tidak hadir dalam semua acara penting politik ayahnya (baca sini) .
Apakah kerana kecewa Ihsan berubah sikap?


Reformasi tahun 1998, Azizah dan keluarga begitu bersemangat. Anak lelaki Anwar, di belakang adalah Ihsan. Tetapi tahun 2008, Azizah semacam lemah semangat, Izzah sentiasa risau dan Ihsan menyepikan diri. Ada percanggahan pendapat di kalangan anak-anak Anwar. Apakah ini kerana mereka semua telah besar dan boleh berfikir secara rasional? Izzah juga pernah mahu menampar Ihsan kerana mencabar ayahnya untuk bersumpah. Jika Ihsan berubah sikap, tentunya Wan Azizah yang merana menanggung akibatnya. Salah siapa Ihsan jadi begitu?

Pada sidang akhbar yang dibuat oleh Anwar berhubung isu liwat yang dilaporkan oleh Saiful Bukhari, Ihsan tidak hadir sama. Paling ketara ialah wajah Nurul Izzah yang sugul dan runsing. Seolah menyembunyikan sesuatu, kebiasaaanya Izzah sentiasa tersenyum dan tenang. Apakah Izzah gelisah tentang apa yang berlaku pada Ihsan?

SHAHBOY

Exco Hubungan Luar Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan