Followers

Friday, July 10, 2009

Manoharan dan Isu Status Bumiputera - Kenapa Tidak Minta Dengan Kerajaan India...


Manoharan kini Menjadi Ikon Filem Tamil masa kini. terlalu banyak perkara yang dilakukan olehnya untuk meraih populariti kaum india supaya namanya disemat dan menjadi kegilaan minachi-minachi di ladang-ladang. Apakan daya tak ada isu yang mahu di jaja, lalu cuba menjadi hero di dalam kandangnya sendiri. Begitulah tradisi yang selama ini di bawa oleh pemimpin-pemimpin yang dikatakan Malaysian Malaysia yang nyata mahu menjual negara kepada bangsa luar.

Hari ini telah menjadi agenda yang paling utama kerana pelakon Baru tamil ini telah meminta kepada kerajaan supaya memberikan status bumiputera kepada mereka. Yang menjadi isu ini adalah kenapa dia ini mahu cuba main api dengan meminta hak-hak orang melayu.. Perkara 153 kini telah mula digugat dan diancam.

Inilah hasil dari orang-orang melayu yang bangsat dalam PKR dan PAS yang masih menyokong golongan-golongan bangsat dalam DAP!!! Kenapa mahu meminta HAK MELAYU sedangkan DIA telah terlalu banyak menrampas harta melayu!!!!!

DAH KIRA BAIK DAH DATUK HANG DULU KERAJAAN BAGI KERAKYATAN... KALAU TIDAK NAK PERGI MANA.... NAK BALIK INDIA PUN TAK BOLEH BRADER... INDIA PUN TAK IKTIRAF HANG SEBAGAI RAKYAT DIA!!!!


sebagai nasihat dan pengajaran kepada bangsat DAP ini, sila buat permintaan anda untuk mendapat kerakyatan di INDIA kalau tak mau duduk Malaysia sila keluar dari MALAYSIA!!!

This is not the place for a person who think they a hero but actually they are really useless!!!

Shahboy
Naib Presiden 1 Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan