Followers

Thursday, April 30, 2009

Anwar Kaki Urut - Urut Jangan Tak Urut Bang.. Urut Biar Lama-Lama

Gambar Yoon (tukang urut) bersama dengan Anwar Ibrahim di Thailand. Salah satu soalan yang ditanyakan kepada Anwar oleh Yoon dalam rancangan tersebut adalah "What does he think of the sodomy charges against him? Kenapa soalan berkaitan sodomi perlu bersama ketika Anwar sedang berurut? (sila baca di sini).

Berikut adalah gambar Anwar Ibrahim sedang diurut oleh seorang tukang urut lelaki dalam rancangan "Cheepachorn Loke" di Channel 9, sebuah rangkaian televisyen Thailand pada jam 11.15 malam, 16 April 2009, (sila baca sini). Anwar berada di Thailand selepas berkempen di Bukit Selambau dan Bukit Gantang. Mungkin penat agaknya. Nampaknya Anwar tidak segan silu untuk berurut di hadapan televisyen dan lebih selesa diurut oleh seorang tukang urut lelaki. Perlakuan Anwar ini menyerlahkan lagi siapa sebenarnya Anwar Ibrahim.

Shahboy
Naib Presiden 1 Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

1 comment:

GuruBashid said...

Bukan semua yang Anwar buat kita patut beri liputan. Sebahagiannya wajar didiamkan sahaja. Kadang-kadang tindakan kita yang mempopularkan Anwar. Saya melihat Anwar sedang mula tenggelam sebagai balasan daripada perbuatannya sendiri, tetapi anda yang mengapungkannya kembali. Kita menyangka kita melakukan tindakan yang betul, tetapi orang lain lebih beruntung lagi hasil kerja buat kita. Ingat kita bising dengan Anwar kerana tindakan Anwar yang mempermainkan demokrasi untuk kepentingan peribadi yang kadang-kadang mengancam keselamatan negara.

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan