Followers

Friday, May 1, 2009

Anak Nik Aziz Lantang - Kerja-Kerja Bodoh Dalam Pas.. Karya Nik Abduh Nik Abdul Aziz..


''Tok guru masih hidup, jadi biarkan mereka berdua selesaikan."

Demikian reaksi Naib Presiden Pas, Datuk Husam Musa berhubung kenyataan Nik Abduh Nik Abdul Aziz yang menyerang para pembantu politik bapanya kerana dikatakan melakukan 'pekerjaan kotor'.

Husam enggan mengulas lanjut mengenai kenyataan terbabit atas alasan tidak membaca blog anak Mursyidul Am Pas itu kerana tiada kaitan dengan tugasnya.

"Saya tidak baca blog yang saya fikir tidak ada kaitan banyak dengan kerja-kerja saya, masa tidak cukup untuk saya baca, nak buat kerja pun tidak sempat,"

Nik Abduh dalam dua tulisan di blognya yang bertajuk Kerja-kerja bodoh dalam Pas 'menyerang dengan panas' para pembantu politik bapanya kerana memberikan gambaran salah tentang keadaan semasa.

Para pembantu politik itu disifatkannya sebagai 'pejuang nafsu' yang cuba melaga-lagakan ulama dalam parti itu terutama antara Nik Aziz dengan Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang.

Dalam tulisan tersebut juga, Nik Abduh mendedahkan bapanya berhenti menyerang cadangan untuk membentuk kerajaan perpaduan yang dikemukakan oleh Abdul Hadi selepas mereka mengadakan pertemuan empat mata.

Menurut Nik Abduh lagi, Nik Abdul Aziz sebelum ini menyerang Presiden parti itu setelah diberikan gambaran salah oleh para pembantu politiknya demi kepentingan peribadi mereka.

Anak Nik Aziz telah mula nampak KEHANCURAN PAS ini... Jika ANDA masih tak nampak lagi.. tak tahu la.. Pendek Umor KOT!!!!

Shahboy
Naib Presiden 1 Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

4 comments:

Anonymous said...

mereka ni buta hati. pas bukan apa , banyak juga rasuahnya. lihat siapa jack yang selalu pakai seluar pendek main golf di rkc pada tahun 1980an. siapa yang terlibat rasuah sehingga 12 pegawai hutan kena culik oleh pihak berkuasa thai pada 1990 dan mana datang duit 3 juta adun melor yang kahwin dengan wanita kemboja tu. sama aje rasuahnya. mereka ini buta hati semua.

pedang srikandi said...

berpeganglah pada tali Allah dan janganlah kamu berpecah-belah..ini pun dah mampu PAS laksanakan dek serangan ANWAR...inilah ulamak akhir zaman....bagi golongan yang masih lagi tidak nampak hal ini memang buta..atau buat2 buta......pedangsrikandi.blogspot.com

Anonymous said...

jack tu pakai pocshe lagi. lepas berhenti jadi wakil rakyat. tanah beribu ekar. mana datang nya.

Anonymous said...

org pas bersedia mengkritik pemimpin sendiri... tapi dalam umno puji dan puji dan ampu dan sokong semata2....

Rakyat yg memerhati

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan