Followers

Monday, February 23, 2009

Isu Rumah Menteri Besar - Nizar, Bekas Menteri Besar Perak Akur !!!!

(Akhirnya setelah berberapa minggu tersesat di dalam rumah MB, akhirnya nizar berjaya menemui pintu keluar..)

Selepas hampir dua minggu kerajaan pakatan pembangkang di negeri ini tumbang, Datuk Seri Ir. Mohammad Nizar Jamaluddin hari ini secara rasmi berpindah keluar dari kediaman Menteri Besar Perak di Jalan Raja di Hilir di sini.

Ramai yang menganggap bahawa sebenarnya nizar keluar dari kediaman bukan kerana akur bahawa dia bukan lagi Menteri Besar. Tetapi keadaan sebenarnya MEMANG dia bukan lagi MENTERI BESAR PERAK..

sementara itu PAS pusat telah menyatakan sedia bersama-sama dengan DAP di dalam Usaha mereka kali kedua MERAMPAS kembali PERAK setelah USAHA MEREKA MENJATUHKAN PERAK KALI PERTAMA DENGAN CUBA MENGHALANG SULTAN GAGALL..!!!!!

P/S: Nampak gaya Pemimpin PAS kini tidak bole menerima Qada dan Qadar dari Allah S.W.T.. cakap saja mcm seorang ULAMAK.. perangai macam SEMAK... SAMDOOLLL !!!


SHAHBOY
Naib Presiden 1 Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

3 comments:

Panglima Perang Cyber said...

Nizar baru sedar dan baru tahu Sultan perak Ulil Amri yang sebenarnya..

Pemuda Pelapis said...

Eloklah bekas MB LEMBU Perak ni berambus. Dia ni sakit jiwa kategori MENTAL MELAMPAU tak insaf-insaf. MUKA TAK TAHU MALU langsung.

TUHAN ORANG-ORANG PAS ni bila pulak nak pencen? Tak habis-habis menyesatkan umat Islam. Porak-peranda Islam Malaysia dikerjakan ULAR DALAM SEMAK parti PAS ni.

P/S: Yeop, teman pinjam gambor ni ye!

sutera putih bertukar pink,,, said...

kuang5x,,,,
Zassss,,,,

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan