Followers

Saturday, February 28, 2009

Dragon Ball Versi Malaysia - Karpal Memang Celaka!!!!

(Saya King.. Dont Play-Play with me..)

"Ada 100 laporan polis dan dua peluru saya terima... barang kali ini rekod dalam dunia. Saya mahu tahu di mana Pemuda Umno, celaka ini dapat dua peluru yang dihantar kepada saya. Siapa buat semua laporan polis... saya beri amaran kepada Pemuda Umno jangan main-main dengan saya. Saya Singh dan Singh is King," kata Karpal Singh (Pengerusi DAP) pada 25 Februari 2009 di Dewan Rakyat. Tindakan Karpal melemparkan perkataan celaka dan tuduhan melulu adalah tidak bersesuaian dengan statusnya selaku seorang wakil rakyat dan pengamal undang-undang. Tuduhan Karpal ini menyerlahkan lagi sikap kurang ajar Karpal.

Sesudah mahu menyaman Sultan, meminta Anwar Ibrahim berhenti dan bertaubat, kali ini Karpal menuduh pula Pemuda UMNO pula sebagai dalang peluru. Malah lebih teruk daripada itu, Karpal menyamakan dirinya sebagai "King". Di Malaysia tidak ada "Singh is King", yang ada adalah Sultan Melayu. Jika tidak suka lagi menjadi warganegara Malaysia, maka Karpal boleh membuat pilihan untuk mencari negara yang lebih baik dari Malaysia. Orang-orang Melayu dalam PAS dan PKR harus merasa malu memakai jenama Pakatan Rakyat bersama-sama dengan DAP yang diketuai oleh Karpal Singh ini. Entah-entah selepas ini masih ada lagi orang Melayu dalam Pakatan Rakyat yang mahu membela Karpal Singh. Kalau ada, apa jenis orang Melayu sebegini?

Karpal Memang Celaka.. Kepala KING KONG ADALAH !!!!!!!
SHAHBOY
Naib Presiden 1 Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

4 comments:

Anonymous said...

KT DLM M'SIA NI HANYA CUMA ADA 1 JE SINGH CELAKA - KARPAL SINGH THE CELAKA KING!!!..KLU KENA SULE PUN BAGUS JUGAK!.

Anonymous said...

memang celaka anak haram karpal ni !!

kalau orang melayu zaman 70 an ,kalau karpal cakap spt ini ,aku rasa tak lama dah dia ni dan skrg ini mesti ada di wad icu .

memang kurang ajar !! dia ingat Melayu takut sama dia ka !! lautan dalam boleh ku duga ,ini kan pulak singh benggali roti ..CELAKA PADAHNYA!!

Anonymous said...

ramai antara kita tak sedar bahawa sekarang ini 'syaitan' boleh di lihat dengan mata kasar..
.. Karpal setan, Anwar setan, dan ramai lagi.. Nizar? Hmmm... nanti aku fikirtakan dulu, dulu orang tua ni senonoh perangai dia, tapi bila dah jadi baruah DAP, tanduk dia makin naik lah pulak! Siva? adoiii... aeran betoii, tambi mana lah di lantik PKR jadi Speaker? tak pernah di buat orang. Yag aku pelik dan hairan... PERAK Darul Ridwan... speaker dewan adalah TAMBI?? dah takder melayu ke? aku dengar orang Lambor Kiri-Kanan, Kg Gajah (Pasir Salak), ada beribu pahlawan... ngape dibiyee siTambi jadi speekeh?

PAPA GOMO said...

SALAM BRO...
HUA..HUA...HUA...
MACAM GAMPANG GUA TENGOK IKLAN DRAGON BALL NI..
AKTOR YANG LAIN WA TAK HERAN SANGAT!!
TAPI SI GOBIND TU...SEMACAM JE....

HUA..HUA...HUA...ANWAR-AL JUBURI MESTI SUKA SAKAN TENGOK GOBIND DENGAN RAMBUT PANJANG!!!

HUA..HUA...CANTIK LAH TU DUA-DUA KAKI LIWAT!!!
ANWAR LIWAT GOBIND...
GOBIND LIWAT ANWAR...
KARPAL SINGH KONG SENGEH JE...

HUA...HUA....

MINTAK COPY BRO....

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan