Followers

Tuesday, August 30, 2011

Pendedahan Eksklusif-Gambar Sebenar Sitt Al Wuzara @ Adlin Binti Abd Jalil Wanita Yang Menghina Islam Serta Nabi di Internet.( Credit To CSI Kid Team)

Akhirnya terdedah juga si malaun yang selama ini menjadi tagihan samai rakyat malaysia atas kemusnahan yang telah dia lakukan kepada ajaran agama islam. Minah ni bernama Adlin Binti Abd Jalil dan memang anak orang Islam tetapi perangai macam setan. Dia juga mengunakan Id Linda Joy di dalam Facebook kononya dia ni maha karya agung tentang Islam.!!!!

Arlene Tan ternyata bersubahat dengannya memandangkan team Kid-CSI telah dapat detec makhluk ni melalui emali Arlene Tan.. Tek lah sendiri muka dia Pun dah macam BABI bandan minah ni PUN Macam P*N*I KUTTI.

Tindakan tegas perlu diambil keatas Adlin. Pihak polis dipersilakan tangkap Minah ni dah ada bukti kukuh serta geng2 Dia.. Semua yang berkenaan harus terima padah termasuk orang-orang yang menasihati mereka juga yang merupakan orang KUAT BERSIH.. !!!( Tengoklah bertapa rakus minah ni melantak BABI!!! )

Usaha menjejaki minah ini telah dilakukan oleh Team Kid-CSI yang nyata telah menjalankan tanggungjawab yang baik ke atas pendedahan ini. tahniah Guys.. Salam Aldilfitri...

ShAhBoY

No comments:

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan