Followers

Sunday, March 27, 2011

Antara Twitter Dan Air Mani!!!!

Abg Nuar kite mungkin sekarang ni tengah pening kepala untuk pikir macam mana nak putar alam lagi geng-geng PKR. Nyata apa saja muslihat yang cuba dibuat kini mungkin akan menjadi trap kepada dirinya sendiri. emm apa sudah jadi Twitter pun dah tak boleh jadi petunjuk untuk mengelak dari dituduh.. mungkin DNA Air Mani yang kita perlukan untuk menjadi bukti memang Abg Nuar ni tak romen aweks Cina tu ok... tapi Sedap ke Aweks Cina tu Brader... =P


ANWAR Ibrahim enggan mengulas persoalan di mana beliau berada antara pukul 9.20 malam sehingga 11.38 malam pada 21 Februari lalu ketika satu video aksi seks yang didakwa melibatkan pemimpin pembangkang dengan seorang pelacur dari China dirakamkan.

Anwar yang ditemui pada majlis jamuan teh di Permatang Pasir, Bukit Mertajam pada Sabtu hanya mengelak ketika ditanya pemberita mengenai kesahihan fakta bahawa beliau bersama keluarga sedang mengemas kini laman sosial Facebook dan Twitter ketika video itu dirakamkan.

Sebaliknya, Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR) itu sekadar mengajukan persoalan lain sebaik ditanya mengenai polemik terbaru itu.

‘‘Saya tidak akan menjawab soalan itu tetapi saya ingin mempersoalkan kenapa mereka yang berada di sebalik (pengedaran) video tersebut tidak ditahan,” katanya.

Muka depan bertajuk ‘Di manakah Anwar Ibrahim?' yang disiarkan Utusan Malaysia hari ini (Sabtu) menimbulkan persoalan di mana Ketua Pembangkang itu antara pukul 9.20 malam sehingga 11.38 malam pada 21 Februari ketika satu video seks tersebut dipercayai dirakamkan.
Sumber daripada Parpukari.

Shahboy
Abg Nuar Skillfull..

2 comments:

Anonymous said...

Dia ni susah sikit nak pening sebab dah biasa putar Alam dan penyokong2 bahlul percaya seratus peratus.

Dia masih wujud sebab penyokong ngok ngok belaka termasuklah big boss PASS PUSS PISS dan DAP DIP DUPP, Ingatkan mereka bijak, rupanya KENA jugak dengan Anwar Ibrahim.

Dia ni pathologial liar, berbohong tu BIASA Je bagi dia. Satu penyakit jiwa yang amat kronik. Tapi yang percaya pada dia tu lagi kronik. Tahap bahlul, masih tak nampak nampak betapa liciknya Anwar.

Ada mata tak mahu melihat, Ada telinga tak mahu mendengar, Ada hati tak boleh merasa..Satu Malaysia kena kelentong..Sebab dia nak sangat jadi PM habis orang Melayu berpecah. Pemimpin patut berkorban demi negara dan rakyat. Ini terbalik kot: Dia nak jadi Pemimpin, rakyat dan negara kelam kabut..

Gerakan Timur said...

Salam Bro,

lama sgt menyepi mana pegi bro?

Mohon link dari blog BTC.

GT dah link n follow blog BTC.

Salam perjuangan dari gerakan timur

http://gerakantimur.blogspot.com

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan