Followers

Monday, July 20, 2009

Selangor - The Mafia Wars Game


Isu kematian Teoh Beng Hock yang hangat diperkatakan kini telah membawa kepada kita tentang satu pendedahan yang begitu eksklusif dan ternyata pendedahan ini telah membuat ramai pihak terkejut dan terkedu melihat akan Tertonggelnya Pakatan Pembangkang di Selangor. Disebalik wajah Exco-exco yang hensem-hensem dan Cute-cute belaka, rupa-rupanya mereka telah menyimpan seribu satu rahsia yang tiada satu pun rakyat Selangor menyedarinya. Namun, masih ingatkah kita "sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke bumi". begitulah perumpamaan yang dapat shahboy simpulkan apa sebenarnya telah berlaku di Selangor.

Kini Kerajaan negeri Selangor sebenarnya telah mempunyai satu lagi kerajaan yang dipanggil kerajaan "Underworld" yang sememangnya mereka gunakan untuk mengutip hasil-hasil kekayaan mereka selama ini. Mana tak nya bro, next election belum tentu lagi selangor depa punya so sekarang ni sudah ade apa lagi kutip la apa yang patut kita kutip... Itulah orang-orang Parti Pembangkang yang selalu mengunakan Wang Rakyat sebagai HAK RAKYAT.. akan tetapi sebenarnya mereka la yang KEBASSSS!!!

Mereka kini dibawah kelolaan DON "God Father" KHALID telah membuka cawangan baru Mafia Wars dimana DON KHALID ini telah berkerjasama dengan DON "Skilled Bos" Ronnie Liu dan Don " Capo" Hian wah dimana mereka ini telah membuat job yang baru sahaja mereka selesaikan. Kenapa perlunya kerajaan selangor menjaga kebajikan gansgter-gangster ini sedangkan kesemua gangster-gangster ini merupakan ALONG-ALONG yang digunakan untuk menjadi HIT MAN mereka..


Sekarang ini DON RONNIE cuba mengkambing hitam SPRM dan itu juga adalah merupakan salah satu job dia supaya di pun boleh jadi God Father satu hari nanti. Memang sah ada benda yang tak kena dengan Kematian Beng Hong ini kerana ianya melibatkan kes yang berat. Nampaknya kerajaan Negeri Selangor telah memberi rasuah kepada bakal isterinya sebanyak RM20000 supaya isterinya menutup mulut dan mengikut telunjuk DAP sebagai kononnya kos pengebumian. Adakah ini patut.. Siap bagi rasuah dekat orang mati lagi ker!!!!!

Namun sehingga kini persoalannya kenapa kerajaan Selangor ini membiayai mafia-mafia ini. Ingat jadi wakil rakyat buat kerja kepada rakyat.. Hang tu balaci rakyat bukannya duduk senang kat atas tu siap bukak underground empayar dan kutup semua wang haram!!!!

To DAP and Pakatan Pembangkang The truth will rise soon.. You can Fool people once but not always.. When the time has come you will fall and i will rise!!!

shahboy
BlOgGiNg To UnBlOcK

6 comments:

Jeffry said...

SLM BRO..HUHUHU MAFIA WAR!!..GEREKK PIX BRO!!..BIAR DAP HUMBAN SESAMA SENDIRI DR BANGUNAN!!..KITA TENGOK JE DR BWH SMBIL SNAP FOTO BROO HEHEHEHE

TokLimbong said...

ntah2 khalid tue yg bagi modal kt semua along di selangor wat job loan interest melambung..

Anonymous said...

ala-ala Young & Dangerous..geng Hung Hing dari Causeway Bay..ahaks!!

ddinbunga said...

salam ziarah...wah hebat blog bro ni..

teman minta izin copy photo2 hebat di blog bro. TQ

ddinbunga said...

salam, bro, syok juga..... kita berperang dengan mafia selangor....jom ramai2 yeop!!! kita gegarkan selangor.

ddinbunga said...

salam, kerajaan underworld tak heran sebab itu dah memang jenis main2 belakang....

orang melayu jawa di Selangor kena balik muhasabah dan renung perjuangan wak2 otai atau tok nenek kita yang dah pergi dulu dari kita..mereka semua pejuang UMNO yang sayang kan Selangor...

so mari kita sama2 menetang kerajaan jenis tunjuk pungkok ini wak....

Bro singgah2 ke blog teman..

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan