Followers

Thursday, July 16, 2009

Keputusan Kes Liwat & Menjubur - Diantara Kemaksuman Anwar Dan Kebenaran Yang Nyata Dari ILLAHI!!!


Petang ini merupakan penentu oleh mahkamah tinggi yang bakal kita degari bahawasanya keputusan kes liwat Anwar akan dibicarakan atau tidak. Namun sebenarnya kes yang dibicara atau tidak di mahkamah hanyalah keputusan yang dibuat oleh juri. Walau bagaimana, jika anwar menang petang ini ia tidak bermakna dia tidak menjuburi Saiful. Anwar bukan lah Maksum yang hanya dia cakap sahaja betul.. kalau begitu kenapa pada 16 Sept dahulu dia kata pasti dia akan jadi PM.. kenapa sampai hari ini senyap dan diam.. JIKA SESEORANG ITU MENIPU DAN PERNAH MENIPU MAKA SETIAP PERBUATAN DAN PERCAKAPANNYA AKAN KEARAH PENIPUAN.. tidak ada pun seseorang itu menipu hanya sekali sahaja seumur hidup..

Anwar selalu bercakap dekat mana-mana ceramah ( semua ceramah dia ayat sama saja dah boleh hafal, first isu kononnya di dera pada 1998, ditumbuk, isu rahsuah, najib antatuiya dan isu dia difitnah kes liwat.. Tak ada isu lain ke bro.. ) dia akan bercakap tentang ini.. "Malaysia is Demoracy country and here we still stick with the RULE OF JUNGLE. We want the RULE OF LAW not the RULE OF JUNGLE". Kalau hanya tahu berbicara mengenai Rule Of Law tetapi tidak praktikalnya APA KEJADAH TUUUU!!!! IF YOU DARE TO SPEAK IT, LETS BRING IT... IF YOU REALLY DIDNT DID IT..WHY YOU RUN AWAY FROM IT!!!!

Bak kata pepatah Hanya Jauhari Yang Mengenal Manikam.. Sama seperti ini "HANYA ANWAR YANG MENGENAL JUBURI!!! .


PKR hanya parti yang berjuang semata-mata untuk Anwar dan mahu menjadikan dia sebagai PM kononnya.. Abis orang-orang lain dalam PKR tu balaci Anwar ke... Diaorang jadi Anjing Anwar ke.. ??? Dia orang tak minat ke nak jadi PM jugak.. buat ape nak jadi wakil rakyat dan jadi balaci kepada Anwar tu... Penat je ko keluar masuk ISA dan mamat tu duk menjubur kat luar.. emmm penat BRO!!!!

Kita semua mahu kebenaran yang nyata bukan kebenaran yang olok-olok oleh Anwar mangkuk tu... Kenapa takut untuk berbicara di Mahkamah dan pelbagai alasan dia nak guna.. Apa semua ni.. Nanti adalah Cakap Mahkamah berat sebelah dan berpihak kepada kerajaan.. Kepala Hotak Hang Berjambul!!! Kenapa dari dulu lagi dia cakap saja mahkamah tidak adil la .. ada dia buat petisiyen lawan Mahkamah??? Cakap saja atok dia pun boleh cakap macam tu.. tak payah suruh dia cakap!!! and one things Kenapa BAR COUNCIL masih kearah pembangkang.. Mereka kenapa tidak buat apa2 jika mereka tahu mahkamah dikatakan bias dan tidak adil..

Bro if you nak bawak kes ni ke ICJ pun tak pa bawak lah unless itu yang terbaik utk you.. we want this to be end soon!!! dont just make this situation getting worst!!!

Kembali kepada persoalan " Diantara Kemaksuman Anwar Dan Kebenaran Yang Nyata Dari ILLAHI..???? Ianya akan kita ketahui kelak.....

Shahboy
Naib Presiden 1 Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

6 comments:

Jeffry said...

SLM BRO..TU LA AKIBATNYA KLU HIDUP ASIK NAK MENIPU 24 JAM!..LAMA KELAMAAN SAMPAI MENIPU MAKAN DIRI SENDIRI! WEII NUAR!..AMALKAN LG OKEH BABEH!! KEHKEHKEH

Anonymous said...

rakyat telah tahu akan kebenarannya.. tegok hari ni mahkamah telah benarkan anwar dapat semua eviden tu..

anwar tak bersalah.. u all memang pencuci Punggung UMNO... so sick!!!!!!!

YANG GAMBI said...

Salam bro,

Orang Melayu ke yang bernama anony tu ? cakap macam anony tu adalah manusia yang pernah tadah punggung kat anwar.......

Allah akan beri petunjuk kepada yang benar, Allah juga akan membantu Saiful untuk menegak kebenaran dari manusia syaitan berupa manusia.....

Selamat Saiful..........

Junah said...

Salam,

mahkamah dh beri keistimewaan klu dia konar lg, rakyat celik tahu anwar pembohong!

Anonymous said...

Kepada Ass Sheikh Sahibu Samaha Trah ketah Ketah Sivaji D Boss, Anu War Berahi Aljuburi Wal liwati Buntoti, : You can fool people sometimes but you cannot fool people all the times"
Your games is up!!! KEADILAN For Saiful !!! LETS Send all peliwat2, sodomizer2, perogol2 dan pengikut kaum Luth!!! TO sungei Buloh forever n ever!!! Kalau nak liwat juga, liwatlah pengikut2 Parti PAS N PKR, semua rela korban jiwa raga dan buntot untuk Aljuburi zionist.
Ka..ka..ka

UBN(utk bini najib) said...

wahai puak H1N1(hishamuddin 1 najib 1)
isu DSAI xbenar lg.... permainan org jahil ttg agama Allah.. sesiapa yg mengemuka tuduhan perlu saksi :2org lelaki yg alim atau 4perempuan yg alim.. tetapi cara lain iaitu kemuka bukti, tp bukti xjelas n tiada.. sampai sekarang......... mahkamah tidak ada kata putus lagi lar.... jgn fitnah.... tp kate org fitnah... kmu ni lg la fitnah nyata... muhasabah lah diri sblm kutuk....
jga mulut, jgn kutuk org krn akn jdi pada ank ,cucu n cicit anda akn dtg.... jdi sme2lah jga mulut...lebih baik diam dr ckp..
saya nasihat je......... dunia nk kiamat dah.... wallahu a'lam....
Allah saja yg tahu..........

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan