Followers

Friday, July 17, 2009

Gangster upahan DAP Dalang Kepada Kematian TEO??? - Kematian Teo Beng Hock Adakah Ianya Berkaitan Dengan SPRM Atau DAP????


hari ini kononnya Geng-Geng DAP telah bersepakat membuat petunjukan dan perarakan seperti perarakan tahun baru cina supaya kononnya SPRM perlu bertangung jawab terhadap kematian Su politik Exco DAP ini. Boleh dikatakan Satu Modus Operandi yang Jahat telah dilakukan oleh DAP supaya Kerajaan Dilebel sebagai penyebab utama kematian Teo!!!

Buat Apa seseorang itu mahu membunuh seseorang yang tidak mempunyai kepentingan langsung kepada dia melainkan dia mempunyai perbagai rahsia yang mahu dibongkarkan. Cuba lihat senario satu..

Senario Satu

Teo Beng Hok telah ke SPRM untuk menjadi saksi dan dia sendiri yang melaporkan salah laku Exco-Exco DAP yang menguasai Kegiatan Kongsi Gelap di Selangor..

Menurut sumber, Teo kurang berpuas hati dengan cara pentadbiran berberapa adun DAP di selangor, cara Ronnie dan Hian Wah menggunakan kongsi gelap dalam pentadbiran kerajaan dan dengan suka-suka mengunakan peruntukan kewangan kerajaan negeri membiayai kegiatan kwong si gelap tidak di senangi oleh Teo dan memang betul apa yang di laporkan oleh ahli parlimen wangsa maju YB. Wee Choo Keong yang mana ronnie dan Hian wah menggunakan kongsi gelap, dan pejabat Exco telah digunakan sebagai tempat bermesyuarat mereka yang dikatakan mempunyai kaitan dengan peniagaan haram dan aktiviti haram.

Mungkin tidak tahan dengan kerenah kongsi gelap yang selalu turun naik pejabatnya maka Teo mula mengugut Ronnie dan Hian Wah supaya memberhentikan segera kegiatan itu tapi tidak di endahkan oleh dua ekor exco itu. Sudah tidak tahan dengan keadaan itu maka Teo dengan beraninya membuat laporan kepada SPRM tentang kegiatan ronnie dan Hian Wah.

Tidak ada dalam sejarah dunia saksi kepada seseorang tu yang mempunyai bukti yang kukuh di bunuh olehnya sendiri.. bodoh la tu.. pluss mangkuk bin ayun!!! logik la bor kalu ko pun saksi aku mesti lah aku lingung ko abis-abis tu kepentingan aku.. so hope you understand

Kesimpualan Disini siapalah yang mahu membunuh Teo adakah ianya berkaitan dengan SPRM atau DAP???? Anda yang menentukan kesimpulannya!!!

Senario Kedua

Mayat Teo Beng Hock, 30, ditemui di atas bumbung bangunan bersebelahan bangunan pejabat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) Selangor di Shah Alam.

Tersangat bodohlah SPRM kalu dah pukul orang dam kemudian tak sembunyi tapi letak mayatnya di situ. Lebih munasabah ada pihak saja nak tuduh SPRM. biasa la bro takut akan kegiatan haram dia terbongkar dan takut dia masuk dalam JAIL!!!

Tektik membuat jahat dan kemudian tunding jari kepada orang lain, terutamanya musuh, bukan tektik baru lagi bro.. so kesimpulannya.

Kesimpualan Disini siapalah yang mahu membunuh Teo adakah ianya berkaitan dengan SPRM atau DAP???? Anda yang menentukan kesimpulannya!!!

Shahboy - Rise Of The Fallen

17 comments:

Anonymous said...

hahaha....fikirlah wahai rakyat. Jangan diperbodohkan oleh sosialis & pakatan...itu semua tipu helah pakatan. ambil peluang atas sesuatu isu. tapi tak pernah gunakan peluang diberikan untuk membuat perubahan. JANJI TINGGAL JANJI. macam budak kecik. Semuanya sama saja...

reek said...

I have no words to describe all those Umno idiots, investigating the officers and the BN government.

I cried for all Malaysians because I don't see any hope that our nation can give any future to our next generations to come!

kentanjim said...

When you believe in God, you would value life! These Umno idiots claim to have faith but don't value one's life, where will they end up in after life! God judge!

vesewe said...

Najib is the son of bitch and he is also scrap of the earth!

He definitely will get the punishment from God!

Anonymous said...

all those shit eatin chinese are eating too much of their dap leader's dhit... and cant never reasoning in realistic way... chinese idiots will keep their idiotic mind until they feel its time for them to regret their stupidity..

go ta fei kei la cina pukimak

Anonymous said...

if this shit eatin chinese rally believe in god, behold, gos id great... and those stupid crap will continuously eatin shit.. until they die

Anonymous said...

we malay have to ensure that all these infidels should be cornered in 13th GE.. so they can ta fei kei each other... all Chinese pls dont vote BN... and we will start the war.. chinese will start eat shit soon..

aku takut kau meh? ptuihhh! said...

ini cina pukimak memang sudah sebati dengan gangsterism... bangsa tak sedar untung... datang tak jemput.. pergi mesti halau

Junah said...

Salam Bro,

Jgn fikir kami takut kongsi gelap kamu, dunia nak kiamat tak berapa hr sj lg, semua org akan mati.

Jelas pembunuhan ala kongsi gelap, jgn igt rakyat bodoh. Cina pun tak mau kongsi gelap memerintah!

Teruskan menulis bro, pedulikan dorg yg nk psycho ko ni, sorg je sj letak nm bnyk2.

Anonymous said...

bengong melayu
cepat betul buat kesimpulan . melayu jahanam dlm umno rompak duit rakyat berbilion ringgit x nak amik kesah.bangsat betul!kau lupa ke ada melayu bawak kuar duit 2 juta kena tangkap kat airport . pastu ada melayu buat istana,baru duduk sekejap dah mati,padan muka .

Ada pulak pejabat bangsat takde CCTV,tapi agensi nak siasat rasuah,tapi cctv tak mampu beli .

lain kali kena belajar cara buat crime.bodohlah kongsi gelap nak pergi pejabat MACC bunuh org pukul 3.45 pagi .

cina,melayu,india semua ada yg bangsat . tapi dalam umno lagi ramai bangsat!

shahboy said...

you Chinese have no reason to say all this.. because of government your people earning much better and get to eat and shit around..

Don't just because of money only u pretend to like government..

you are the most son of a bitch.. you just can say like that because you are too scared of revile your attitude..

be a good citizen and return back to the country.. don't just blaming others are not right.. but your people is right..

that's fuc**ng bullshit!!!!

winner said...

Know what malay pig? A suck babi hutan pendatang from Indonesia, pencuri of Tanah Orang Asli, should be caught by all the Chinese whom you have insulted.

They will then pack you in a pig basket, parade you round Chinatown in KL, to let the Chinese pelt rotten eggs, throw shit and pour all the pig shit from the nearby pig farms on your head.

Then let them take you out of your pig basket and roast you over an extremely hot fire until you become barbecued pork. After that chop your stinking carcass and leave it in the streets of rural for all those vultures and crows to feed on. Good riddance to bad rubbish.

Why only malays? You think this country is yours alone? What has the government really done for the pribumis and the Orang Asli? Look at how Umno has screwed up Sabah Indonesians and Filipinos getting citizenship and enjoying the same benefits as you the moment they hop off the boat!

You go ask the government to stop all that then I will stop thinking you are speaking through your asshole.

Podah! You are nothing but a chauvinist malay pig like the rest.

It seems like Malaysia is still not ready for globalisation because of a bunch of anti-social racist morons like you. Our country already independent for so many donkey years but sorry to see still got such shortsighted moron like you.

Bangsa melayu failed in the past 30 years with lots of help from Umno but still failed! Then they blame the Chinese cheat la, marginalise them la, this la that la……….so much excuses! If you are pariah, forever you are pariah!

If you malay pig race lazy, no matter how much with the government help, it will back to square.

For me, I just speak up what I had observed and not like the malay race who is always jealous about other race success. Bad hearted.

What the hell you ask all the Chinese to get out from Malaysia in your comment post? It is proven you are another racist moron bastard!

Malay failure is the fact! It has been happened since 30 years ago and not just now. If you keep on denying it proven again you are just another loser or hypocrite!

Truth - what is so proud of asking Chinese to be like your kind of robbers, liars, cheaters in Malaysia? Kaum tongkat yang langsung tak tahu malu! Yes, you motherf***ker are stupid, lazy, fanatic, thus you need tongkat forever! Dick head!

Kaum tongkat still can survive in most of the zoos overseas. See the UPM red shirt "Orang Utan". At least they could be the laughing stock to this world.

If malays with 50% population in Malaysia none of them success, then I reckon you jump to the sea. That so!

Once again, with you racist pig moron, Malaysia wouldn't go far as far as globalisation is all about!

You are truly one of those Umno babi hutan with shit plastered all over your brain and fulfilling Hang Tuah policy in reverse! With babi hutan like you whose brains are filled with tahi babi - it would be melayu akan hilang di dunia!

miya said...

Bodoh punya melayu babi……….

Baik balik ke tanah melayu la. We are natives of Sabah and Sarawak land - buat apa kamu punya orang datang sini menjajah kita oh?

Kita tak suka kamu orang datang sini mengorek sumber petroleum tanah kita - this Sabah and Sarawak land not belongs to your malays.

Get out from Sabah and Sarawak la!

Bodoh melayu babi!

Boleh said...

This malay pig race is so stupid, that they'd never amount to anything in this world.

This message board has been here for awhile, and if anyone goes back, there is no one message, that talks good about this stupid malay pig race, because everybody knows how stupid, and hateful this malay pig race is all about.

The malay pig will crumble from internal weaknesses and disappear in era of globalization - no need for others to colonize them.

Because malay pig like to be parasites and feed on the Chinese income tax!

Wait until the malay pig population increase to 90% in Malaysia, the same ratio as in Indonesia, then you will know the meaning of poor, as there will be too many malay pig to subsidize.

Then the economy collapse.

The malay pig are actually digging their own grave and they are trying to dig a deeper and bigger one now.

But all of them I have to see are being manipulated by certain top malay politicians so they will support them.

There show that the general malay pig are quite stupid and can't think outside the box.

Only 1% of the malay pig can make it and they are the exceptions. If malay pig are not stupid, what are they?

If all malay pig jump into sea and all die!

This world will become very very beautiful.

konek said...

According to a recent study through secret agency, Nihon Himitsu Oruganitsum Bureau, shows that malays were descended from the hybrid between hog/boar and baboon, hence explains why they look like baboon and they don't eat pork.

Our latest DNA analysis confirmed the fact.

The Japanese, Europeans etc, all eat pork, so does that mean they are all dirty and only the malays and Arabs are clean?

These malays have no brains to think properly.

The secret agency study also finds that Muslims are more violent, lazy, cunning and barbaric due to the lack of pork in their meal and the wrong doctrine.

They had been misled by Quran for generations which was copied and twisted by Muhammad from Holy Bible just to control his followers so that they don't harm their same species/ancestor (the hybrid between hog/boar and baboon).

coolooc said...

I think these idiotic Umno babi have a competition going on as to who is the biggest idiot, that is why everyday one of them comes out with an idiotic statement.

Anonymous said...

I myself being a malay i felt embarrass as hell and i hate being a malay. Really we're bunch of f*cking losers who don't even know what the hell is going wrong in our own land.

Without the chinese, do you think we will be in the process of development? I was wondered, what the hack has malay did to the country while keep bursting complain to other races and tells what's no good about others.

My dear brothers n sisters, could us be civilized? If chinese really eat shit, we'll be eating something even worser than shit. Because we didn't know what is SHIT all about.

Take a look at a great example like singapore, albeit just neighbor but so near yet so far. You won't even feel insecure walking alone at night. And now take a look at our country, is that so cool to ride with one wheel at night especially with a big gang and do all the hanky panky? Get a fu*king life EX5-ers, RX-Zers. I would respect if you could wheelie with a R1. The major thing is could you afford?

Additionally, is rare to see that a chinese was titled as a rapist in the news headline. Mostly malays, and we call ourselves praying 5 times a day? I would rather switch to FM666.

and back to the passage, according to "Menurut Sumber" well tell me, where the hell is the sumber?

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan