Followers

Friday, May 15, 2009

Sinar Harian - Rasuah Dalam PAS Kritikal - "SOGOK WANG"


Shahboy baru saja pulang dari "Out Station". Maklum la sejak kebelakangan ini banyak kerja la pulak.. Kadang-kadang tu terpaksa la buat tiga kerja dalam satu masa. Namun perjuangan tetap diteruskan, tak kiri bertapa perit pun, kebenaran tetap terus di rungkai. Tadi semasa On The Way balik, shahboy singgah sebentar membeli Akhbar yang tinggal sinar je yang lain semua habis.. Sinar pun Sinar lah janji bole baca paper ari ni. yang menariknya di muka surat depan akhbar terdapat satu artikel yang bertajuk " Sogok Wang mula landa PAS".

Dengar-dengar dari Ketua Dewan Ulama Pas Pusat, Datuk Muhammad Daud Iraqi berkata ada calon PAS terlibat dalam isu memberi ‘saguhati’ (RASUAH) kepada perwakilan sempena Muktamar Pas yang akan diadakan pada Jun depan. Perkara ini benar-benar berat. Dalam PAS sendiri isu ini bukannya baru tetapi isu lama. Saja ja mereka ini putar belit dan buat-buat macam isu ni isu baru. Emm hentikan la wahai saudara ku yang mengaku kononnya dialah Ulamak yang sebenar. Isu Balak sehingga sekarang ni pun masih lagi tertangguh. Husam dah mula pening kepala. Maklum lah tender konsesi balak diberikan kepada syarikat dia. Tapi dia tak mengaku dan buat Dont know je.. (Pandai belakon pulak tu).

Akan ada pendedahan yang akan muncul kelak. Insyallah Broken akan cuba pecahkan kod-kod rahsia yang tersembunyi di sebalik wajah kealiman ahli-ahli politik PAS... SAlAM!!!

Shahboy
Naib Presiden 1 Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)


3 comments:

Anonymous said...

SALAM ZIARAH BRO
KENA TANG DIA XPE..HALAL..SUCI..X BERDOSE..KECIK AJE!..ALA HADIAH2 JE!!..KENA TANG KITA "AAHH UMNO KUAT RASUAH!!..MKN RASUAH!!...MKN SUAP!!..MKN BESUDU!!..

KEHKEHKEH..RUPENYA DIORANG LEBIH SUDU DR KUAH SOP!..PIRAHHH MABUK!!
MINTAK IZIN KT TUAN PUNYE BLOG NAK TAG hehehe

http://jeffrydamien09.blogspot.com/

Cheguman said...

Adakah Allah akan membiarkan sahaja tanpa mereka diuji?

Apabila Allah uji dengan kesukaran mereka berjaya melepasinya. Kini Allah uji mereka dengan kuasa dan wang.

Itulah yang terjadi kini. Kita tengok sikit lagi...

shahboy said...

salam bro jeffry.. sila la link kan.. ambik je..

biasa la mereka ni semua yang mereka buat tu betul je belaka.. konon "maksum" la tu..

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan