Followers

Sunday, May 17, 2009

Saya Sedia Disaman - Pendedahan Anifah Aman Yang Ditawarkan Ganjaran Lumayan (Jawatan TPM) Oleh Anwar Ibrahim


Datuk Anifah Aman telah menyatakan bahawa pendirian beliau adalah di pihak yang benar di dalam isu Penawaran Anwar Ibrahim keatasnya semasa 16 September lalu. Anifah sedia disaman berhubung kenyataannya bahawa Anwar Ibrahim pernah menawarkannya jawatan Timbalan Perdana Menteri sebagai umpan melompat parti selepas pilihan raya umum 2008.

Menteri Luar itu berkata, beliau tetap berpegang dengan kenyataannya itu meskipun Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR) itu mahu beliau menariknya semula atau menghadapi saman. Datuk Anifah berkata demikian setelah semalam Anwar menggertak mahu menyaman Anifah kerana Anifah telah memfitnah Anwar. Abg Nuar kalau Fitnah tak kan la Anifah tu Bodoh pulak nak bagi duit dia tu kat hang. Mesti la hang ada offer dia. Kalau tak kenapa dia cakap.. Pandai belakon pulok abg Nuar ni.. Ke Abg Nuar dah lupa kot kisah 16 Sept tu..???

Semalam, peguam S N Nair yang mewakili Anwar, berkata anak guamnya itu mahu Anifah menarik balik kenyataan berkenaan dan memohon maaf dalam tempoh 24 jam berhubung tuduhan itu.

Nair berkata, Anwar memintanya memfailkan saman fitnah terhadap Anifah sekiranya menteri luar itu tidak menarik balik kenyataannya dan mengemukakan permohonan maaf dalam tempoh yang ditetapkan.

Dah Betul Abg Nuar buat tak kan la nak tarik balik kenyataan tu.. Biase la Abg Nuar dah tua mungkin kadang-kadang tu hilang ingatan kot.. =P

Shahboy
Naib Presiden 1 Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)


3 comments:

Anonymous said...

Dah offer tak nak mengaku pulak.. biase la tu buat-buat tak tahu pula dia ni.. memang dasar memunggung la en anwar ni..

al-jubur

Malaysian-2Day said...

bukan hilang ingatan shah, tapi TAK INGAT. Maklumla, terlampau banyak sangat org yang nak di beli Pak Nuar, mana la dia nak ingat.

xifu said...

Kita tunggu sajalah, bila kebenaran datang pasti salah satu yang kena.

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan