Followers

Friday, April 24, 2009

Dino Raiz - Anak Kepada Menteri Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan, Datuk Seri Dr Rais Yatim Melafazkan Cerai

(Gambar yang tinggal kenangan)

Peruding teknologi maklumat, Dino Rais melafazkan cerai talak satu terhadap isterinya, Riza Ainurin Ramlan, di Mahkamah Rrendah Syariah di sini, pagi ini. Dino, 34, yang juga merupakan anak kepada Menteri Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan, Datuk Seri Dr Rais Yatim melafazkan talak itu selepas bersetuju untuk melepaskan Riza Ainurin, 25, dengan cara baik.

Sebelum ini, Riza Ainurin memfailkan permohonan fasakh manakala Dino mengemukakan permohonan pengesahan lafaz cerai di mahkamah sama.

Shahboy
Naib Presiden 1 Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

No comments:

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan