Followers

Monday, February 9, 2009

Ahli Parlimen Bukit Gantang meninggal akibat serangan jantung


Ahli Parlimen Bukit Gantang, Perak, Roslan Shaharum, 50, dari Pas meninggal dunia pagi tadi di Hospital Batu Gajah, akibat serangan jantung. Allahyarham dikatakan terjatuh ketika berbasikal di sebelah pagi sebelum dibawa ke hospital berkenaan.

Pada pilihan raya umum Mac tahun lalu, Allahyarham menang kerusi P59 Bukit Gantang dengan majoriti 8,888 undi. Dalam pertandingan tiga penjuru itu beliau menewaskan Datuk Seri Abdul Azim Mohd Zabidi dari Barisan Nasional (BN) dan M Murganan (Bebas).

Selain menjadi Ahli Parlimen, beliau adalah Pengerusi Yayasan Perak.

Warga BPN termasuk SHAHBOY mengucapkan salam Takziah kepada seluruh ahli keluarga di atas pemergiannya ke rahmatullah.. Semoga Rohnya dicucuri rahmat illahi..

AL-FATIHAH...

SHAHBOY
Exco Hubungan Luar Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

1 comment:

Panglima Perang Cyber said...

AL FAAATIHAH....

MOGA ALLAH MERAHMATI

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan