Followers

Monday, November 3, 2008

Perlantikan Low Siew Moi Dibantah oleh UMNO Kajang


Demonstrasi bantah pelantikan

KUALA LUMPUR 2 Nov. - Lebih 30 ahli UMNO Bahagian Kajang mengadakan demonstrasi aman di pintu masuk Plaza Tol Kajang di sini pagi ini. Perhimpunan kira-kira pukul 9 pagi itu bertujuan membantah tindakan kerajaan negeri Selangor melantik Timbalan Pengurus Korporat dan Akaun Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS), Low Siew Moi selaku Pemangku Pengurus Besar perbadanan tersebut.

Ketua Polis Daerah Kajang, Asisten Komisioner Mohd. Sakaruddin Che Mood ketika dihubungi berkata, demonstrasi itu dilakukan ekoran rasa tidak puas hati dengan keputusan yang dibuat oleh Menteri Besar Selangor, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim. Beliau berkata, seramai 15 anggota ditempatkan di sekitar kawasan tol tersebut bagi mengawal keselamatan orang awam.

"Bagaimanapun, kesemua mereka bersurai kira-kira dua jam kemudian dan tiada sebarang tangkapan mahupun insiden yang tidak diingini berlaku," jelasnya.

SHAHBOY
Exco Hubungan Luar Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

No comments:

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan