Followers

Tuesday, October 21, 2008

salam Syawal Anak Bangsa...


Salam syawal kepada semua rakan-rakan serta sahabat andai setelah lama menghilang kini perjuangan bangsa perlu diteruskan agar masyarakat malaysia khususnya anak bangsa sendiri tahu mengenai erti perjuangan serta setiap yang benar pasti akan diselongkar dan akan didedah dalam usaha memerangi ketidakintelektualan sesetengah pihak yang cuba mengambil kesempatan untuk memenangkan agenda-agenda yang telah dirancang agar mendapat kuasa supaya dapat disalahgunakan untuk kepentingan sendiri.

Marilah sama-sama kita dedahkan apa yang tersirat disebalik senyuman Sang Saka!!!!!!!

SHAHBOY
Exco Hubungan Luar Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

No comments:

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan