Followers

Thursday, July 24, 2008

AGENDA JAHAT ANWAR SEMAKIN KETARA??


Kes LIWAT ANWAR dan SAIFUL kini semakin panas dan rasanya bagaikan tiada jalan penghujungnya. Pelbagai spekulasi telah timbul ekoran keengganan ANWAR memberikan kerjasama bagi membolehkan DNAnya di ambil. Aku memang tak paham apa sebenarnya agenda ANWAR yang sentiasa mendapat tunjuk ajar dari peguam “GAGAK” di sekelilingnya.

Walau apa pun spekulasi yang ditimbulkan , yang pastinya, kita dapat lihat bagaimana ANWAR cuba memecah belahkan keharmonian yang telah dikecapi oleh rakyat selama ini. Lihatlah bagaimana dia dan ‘GAGAK’nya memperlekehkan pasukan PDRM dan pihak HKL dengan keengganannya di ambil specimen DNA bagi tujuan melancarkan penyiasatan pasukan Polis. Tindakannya memperkecilkan kepakaran Doktor di HKL yang telah mengakui akan bertindak secara profesional turut amat dikesali.

Apakah sudah tidak ada siapa-siapa lagi yang dia percayai di MALAYSIA ini. Bagaimana kalau dia akan memerintah nanti??.. apakah Pasukan Polis akan dibubarkan dan digantikan dengan Pasukan Polis baru yang terdiri dari ahli PKR??. Apakah semua peguam, Doktor pakar akan ditukarkan disebabkan tindakannya tidak mempercayai kredibiliti mereka?

Lihatlah betapa telusnya kerajaan MALAYSIA , apabila PAK LAH sendiri memberikan persetujuan bahawa KETUA POLIS NEGARA dan PEGUAM NEGARA akan dikecualikan dari terlibat dalam kes LIWAT ini. Masih ada apa lagi alasan untuk ANWAR menolak dari diambil DNAnya. Kalaulah dengan persetujuan PAK LAH pun masih disangkal keikhlasn dan ketelusan pihak kerajaan menjalankan tanggungjawab. .. manusia jenis apakah ANWAR ini.

Berpijaklah di bumi yang nyata wahai ANWAR… Banyak cara lain yang boleh dilakukan… Kenapa banyak sangat helahnya untuk memberikan SPESIMEN untuk di buat ujian, sehinggakan menjadi tanda tanya kepada rakyat….. Apa yang terbayang oleh aku sekarang… Memang betullah dia seorang PELIWAT……
SHAHBOY
Exco Hubungan Luar Gabungan Pemimpin Mahasiawa Malaysia

No comments:

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan