Followers

Wednesday, May 14, 2008

MR TROUBLE DI BIDAS OLEH AHLI PARTINYA SENDIRI...


Isu Karpal - Teng kritik


KUALA LUMPUR 13 Mei – Tindakan Pengerusi DAP, Karpal Singh yang terus mempertahankan pendiriannya mempersoalkan kuasa Sultan Perak dalam urusan pentadbiran agama Islam di negeri tersebut, dikritik oleh ahli Jawatankuasa Eksekutif Pusat (CEC) parti itu sendiri, Teng Chang Khim.
Karpal yang juga Ahli Parlimen Bukit Gelugor bagaimanapun, enggan memberi ulasan lanjut kerana beliau ‘tidak mahu mengiktiraf’ kenyataan Chang Khim dengan memberi jawapan.
Sebaliknya, beliau berkata, Chang Khim telah memaklumkan beliau (Chang Khim) akan menghadiri mesyuarat CEC di ibu pejabat DAP di Petaling Jaya, malam tadi bagi menjelaskan kenyataannya.
‘‘Beliau tidak hadir. Saya hairan kenapa
@ tu la sapa suru jolok sarang tebuan.. kan dah kena..!!!!

No comments:

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan