Followers

Saturday, August 13, 2011

PKR Dan DAP Bersekongkol Dalam Isu Murtad... Pas Perlu Sedar DAP Ada Agenda Rahsia!!!!


Apa dah jadi dengan pembangkang ni.. DAH NAK JUAL AGAMA KE!!!!!!!! macam-macam dia buat samapi murtad pun dah nak bersekongkol dengan gereja.. Kepala Hotak punya Khalid GAGAP yang memang bebal.... SPRM KENA TURUN PADANG SIASAT ISU INI... INI MELIBATKAN KES SALAH GUNA KUASA...!!!!!!!!!!!!!
SI MANGKUK RONNIE TU DIA INGAT DIA YANG BAYAR GAJI KAT GENG MBPJ KOT SUKA HATI KEPALA BAPAK DIA NAK PECAT ORANG.... TINDAKAN HARUS DIAMBIL INI MELIBATKAN KES MENGUGUT DAN MENYEBABKAN ORANG TERTEKAN DAN TWRANCAM!!!!!!!!!

JAIS adalah pihak yang berwajib di Negeri Selangor yang di berikan kuasa oleh Undang-undang negara dan negeri untuk mengawal selia dan melaksanakan Enakmen-enakmen yang ada kaitan dengan isu ini. JAIS harus bebas dari ancaman, ugutan dan tohmahan serta campur tangan politik. Isu agama terutamanya isu murtad adalah perkara yang wajar diurus secara profesional dan effisien.

ShAhBoY

No comments:

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan