Followers

Thursday, August 18, 2011

Lagi Pendedahan Gerakan Dalam Facebook Menanam Kebencian Terhadap Islam!!!!


Facebook sebenarnya medium utama hari ini untuk macam-macam kegunaan. Namun begitu saya terkejut apabila membelek terjumpa satu group yang nyata memberikan ancaman kepada kita di Malaysia ini. Ada gerakan yang cuba dilakukan oleh orang-orang extremist Kristian di Malaysia mahu cuba bermain api pasal isu yang sensitive ini.


Apa nak jadi dengan anak muda sekarang ini dah mula lantang untuk menunjukkan belang mereka, yang penting sekarang ini Isu Murtad kini kian menjadi-jadi disebabkan pengaruh media sosial juga. sama-sama kita membenteras perkara ini.

MINTA PUAK PAS DAN UMNO BERSATU DALAM HAL INI.... MANGKUK-MANGKUK PAS HANGPA CAKAP SAJA ISLAM PERANGAI MACAM SETAN.... PERKARA-PERKARA MACAM NI TAK NAK BERSATU.... BADIGOL!!!!!!!!!!!!!!!!

ShAhBoY

No comments:

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan