Followers

Saturday, April 9, 2011

Pilihanraya Sarawak: N68 DAP edar ARAK ketika Berkempen di Limbang. DAP hina penonton ISLAM!!!

( Nyata Terang-terang itu gambar Tiger bro... bukan gambar kucing bro!!!!!!!!)Semalam di Limbang terdengar rakan-rakan berbicara tentang kehangatan Pilihanraya di Sarawak ini. Ada seorang rakan yang email kepada saya tentang satu perkara yang rasanya amat serius kerana ia melibatkan rasa sensiviti kepada orang Islam. Ada ceramah di satu kawasan di limbang di Harbour Cafe semalam geng-geng DAP ini begitu rancak menutuh kerajaan..


Macam biasa la macam-macam yang di canangkan kepada orang ramai. Namun bagi puak-puak jahaman ini kalau kita kutuk kerajaan tak apa siap dapat pahala lagi tapi kalu kutuk puak-puak dia tu siap macam macam lagi lah jawapannya... lakhnat la apa lah.. di Harbour Cafe semalam DAP cemasa ceramah turut memberi arak kepada penonton ceramah yang datan untuk mendengar ceramah mereka.


( Emm Apa Benda ni... Sprite kot.. !!!!!)

Yang menkadi persoalan ini kenapa memberi arak secara terbuka memandangkan penonton juga ada yang beragama islam. Keadaan ini dilihat DAP TIDAK MENJAGA SENSIVITI ORANG ISLAM YANG DATANG MENDENGAR CERAMAH MEREKA.....

shahboy
DAP Anti Islam

1 comment:

RM said...
This comment has been removed by the author.

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan