Followers

Thursday, April 29, 2010

Kisah Duka Di Hulu Selangor...

Salam perubahan kepada Hulu Selangor di atas kemenangan Barisan nasional yang sememangnya dinanti-nantikan oleh rakyat Malaysia kerana untuk kembali membaiki kerosakan yang telah dilakukan oleh Pembangkang kepada negeri dan juga rakyat Selangor. Dengar Kabar Abang Anuar kita masih lagi di belenggu kesedihan.. maklum la tempat hulu selangor tu memang penting untuk best friend dia.. abang Zaid jambu.. kalau tak manakan abg Zaid kita tu jadi calon baru-baru ni.. emm RAKAN SEBILIK KOT NI... ;)

( Aku tengah sedih ni tengok jambu aku kalah.. waaaaaa... )

Yang penting kebenaran telah kita ketahui... rakyat selangor telah memilih untuk perubahan kerana memang pembangkang ni sebenarnya tengah duduk kaut untung je kat selangor tu.. dia orang budget sepenggal je dapat tadbir.. so apa lagi bro kaut banyak-banyak la bro... emm hak rakyat semua dia nak kaut.. bagi kat kroni depa... bagiroooooo betul..

kini ku telah mula langkah untuk mengenali dunia politik yang rakus ini.. namun yang paling rakus lagi adalah abg nuar kita ni pantang tengok anak ikan mak... ;)

( nasib baik abg kamal kita ni orang BN.. kalau PKR jenuh jugak ni.. Abg Nuar tgk jambu je .. ;) )


shahboY ww.brokenthecode.blogspot.com

No comments:

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan