Followers

Monday, February 2, 2009

Anwar Pitam - Isu 2 Dun Perak Telah Dikosongkan.....

(ADUSS CILAKO mamat dua ekor tu.. bikin aku pening saja daaa.. baru je nak relak dah buat hal.. SAMDOL betul laa..)

Kini isu yang menjadi kontroversi adalah isu PERAK.. Belum selesai lagi isu LOMPAT PARTI oleh KATAK NASARUDIN datang pula satu isu yang membuatkan Brader ANWAR ni kembali PITAM dan KEPALA PUSING DAA!!!!
Mana tak nya 2 ADUN dari PKR telahpun mengfailkan surat perletakan jawatan kepadanya... emm hilang lagi la 2 kerusi pakatan kerajaan di PERAK.. dan keadaan ini bakal membuatkan USTAZ NIZAR kita tak senang duduk la kat sana.. emm dia pun 8 kali pening.. mana tak nya takut-takut jawatannya sebagai Menteri Besar kejap je.. betum pun SETAHUN JAGUNG....

Semalam, Sivakumar berkata Adun Changkat Jering, Mohd Osman Jailu dan Adun Behrang, Jamaluddin Mohd Radzi telah memfakskan kepadanya surat peletakan jawatan mereka, dan hari ini menghantar surat rasmi kepada Pengarah Pilihan Raya Perak, Ahmad Adli Abdullah untuk memaklumkan kekosongan kedua-kedua kerusi itu.

OHH BRADER ANWAR.. KALU PENING SAPU LAH MINYAK CAP KAPAK KAT KEPALA TU SURE KEJAP LAGI BAIK LA TU... HIHIHI... ;)

SHAHBOY
Exco Hubungan Luar Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

No comments:

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan