Followers

Sunday, January 25, 2009

Kepentingan Tender & Projek - Disebalik Pemergian Pengkhianat UMNO - Datuk Nasarudin Hashim Ada Konflik Of Interest !!!


Pemergian Datuk Nasarudin Hashim yang merupakan ahli Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Bota daripada Barisan Nasional (BN) dan hari ini menyertai kerajaan negeri Pakatan Rakyat Perak adalah merupakan salah satu langkah "conflict of Interest". Keputusan yang telah di buat oleh Datuk Nasarudin Hashim merupakan keputusan peribadi dan adalah untuk menjaga "DUIT POKET" dia semata-mata. Manakan tidak, Cuba kita lihat dia ini sudah lama membuat duit di dalam UMNO akan tetapi Masyarakat di sekeliling yang tinggal di kawasan Parlimen Bota di belenggu dengan pelbagai masalah setempat. Baru-baru ini Shahboy difahamkan beliau tewas dalam pertandingan jawatan Ketua Umno Bahagian Parit pada pemilihan dua bulan lalu. Emm Patutlah.. Rupanya ADA UDANG DISEBALIK BATU.. ALA MERAJUK KE BANG.... =P

Namun itu disebalik pemergian DURI DALAM DAGING ini ke Pakatan Rakyat telah mengambarkan bahawasanya UMNO akan dapat diperkukuhkan semula di Perak. Kini di Perak PENGKHINAT bangsa telah pun keluar dari UMNO dan UMNO sudah bole menikirkan untuk membuat penyusunan semua dan memantapkan kembali barisan ini supaya Pilihanraya KE13 nanti UMNO kembali mendapat mandat oleh rakyat memerintah semula negeri Perak.

(HIHI.. AkHirnya Impian Aku Mau Orang UMNO lompat Parti Sudah Bermula.. ONGGG...ONGGG)

Datuk Nasarudin Hashim hanya takut kepada bayang-bayangnya sendiri. biaselah Rumah kan besar tanggungan pun besar. "NTAH-NTAH ABG NUAR KITE OFFER KAT DIA RM2JuTa Kot.. MAne Tak Nye.. ????"

SHAHBOY
Exco Hubungan Luar Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

1 comment:

PAPA GOMO said...

PADA AKU ADUN YANG LOMPAT MASUK PKR NI TAK UBAH SEPERTI BINATANG YANG MENCARI KEGAIRAHAN!!!

GHAIRAH MENCARI WANG RINGGIT!!!
GHAIRAH MENCARI POPULARITI!!!

BINATANG SEMACAM INI TIDAK PERLU LAGI DIPANDANG TINGGI OLEH RAKYAT!!!
PENGUNDI MENGUNDINYA KERANA BN!!!
DAN SEKARANG LOMPAT KE PKR ADAKAH KERANA KEHENDAK PENGUNDI???

BINATANG-BINATANG!!!

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan