Followers

Wednesday, November 5, 2008

PUNCA PAKATAN RAKYAT TIDAK FAHAM PERBENTANGAN BAJET 2009 - SIAPA SURUH KELUAR DEWAN !!!!!


INILAH SEBABNYA PAKATAN RAKYAT TIDAK FAHAM BAGET YANG DIBENTANGKAN OLEH DATO SERI NAJIB. MEREKA DATANG KE DEWAN RAKYAT HANYA UNTUK BERSUKA-SUKA DAN BUKANNYA NAK JAGA KEBAJIKAN RAKYAT YANG SELAMA INI MENJADI MENIFESTO MEREKA. HANYA KEPENTINGAN MEREKA SAHAJA YANG MEREKA FIKIRKAN SELAMA INI.

KALAU BETUL NAK JAGA KEBAJIKAN RAKYAT MEREKA TAK KELUAR DEWAN DAN MEREKA AKAN TELITI BETUL-BETUL BAGET YANG AKAN DISAMPAIKAN.. INI TIDAK SEMUA KELUAR DEWAN DAN HARI INI TERPINGA-PINGA MACAM AYAM BERAK KAPUR.. LEPAS TU DOK BUAT BISING KAT PARLIMEN MCM "B***K"!!!!


SHAHBOY
Exco Hubungan Luar Gabungan Pemimpin Mahasiswa Malaysia (GPMM)

1 comment:

Anonymous said...

Bengong...
Biar dier kuar ramai2. Tiap kali bentang kuar. Lelama rakyat tahu. Siapa bodoh...

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan