Followers

Wednesday, August 13, 2008

P.044 PERLIMEN PERMATANG PAUH - DATUK ARIFF SHAH VS DATO SERI ANWAR IBRAHIM (BUKU BERTEMU DENGAN RUAS)

Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak mengumumkan pemilihan Datuk Arif Shah Omar Shah sebagai calon Barisan Nasional (BN) dalam pilihanraya kecil Parlimen Permatang Pauh pada 26 Ogos ini. Calon dari UMNO telah pun diketahui dan bakal menyelamatkan negara ini daripada ancaman group anwar yang begitu ganas mahu mengadaikan maruah negara serta bangsa serta negara. PKR sudah tidak releven untuk menyelamatkan bangsa melayu serta kedaulatan negara.


PKR hanya pentingkan kuasa individu semata-mata lihatlah apa yang telah berlaku kepada universiti melayu iaitu UITM yang mahu dirobek dan diberikan kedaulatanya kepada bangsa bukan melayu. Apa punya orang melayu lah Menteri Besar Selangor, hanya pikir pasal kuasa dan mahu gadaikan hak melayu sendiri. Dia adalah merupakan icon kepada DEB yang kini tidak pernah berterima kasih kepada orang melayu sendiri. tan sri khalid juga telah kaya hasil daripada perkara 153 Hak istemewa orang melayu dan kini mahu mencabar perkara 153 kembali. Memang dasar tidak mengenang budi langsung.

PKR sudah tidak releven untuk meneraju negara ini negara bakal tergadai sekiranya mereka berkuasa. ayuh rakyat Permatang Pauh mari kita gegarkan Permatang Pauh dengan Laungan Hidup Melayu yang sebenar.. Usah Biarkan Anak cucu kita menderita pada masa hadapan.. Hidup Melayu!!!!!! Hidup UMNO!!!!!!!

No comments:

Karpal Singh - Singh Is King

Karpal Singh - Singh Is King
mamat ni dah nyanyuk dah.. emm jalan pun dah tak boleh dah.. ada hati nak jadi KING... Samdol ada la.. Muka mcm Dogong Afrika ada pulak keinginan nak jadi King... Baduwa Rascall.... !!!

Wild Dogs !!!!

Wild Dogs !!!!
Memang Bahaya, Memang Liar dan Sememangnya GANAS!!!! ( Kurap pun ada)

DRAGONBALL MALAYSIA

DRAGONBALL MALAYSIA

ROAD TO BUKIT SEMALBAU

ROAD TO BUKIT SEMALBAU
kini filem terbaru arahan Anwar Baba yang memaparkan kisah kehidupan haiwan di Bukit Selambau. Mereka seronok berada di sana sehinggalah kedatangan BaBi ( suara latar Tressa Kok) yang cuba untuk merampas kuasa Singa ( suara latar Anwar Ibrahim) dan mahu menjadi raja di kawasan Bukit Selambau itu. Apakah kesudahannya??? marilah sama-sama kita saksikanya di pawagam yang berdekatan